The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Τότεναμ εναντίον Άρσεναλ

Tottenham-Arsenal-30.04

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Κυριακή, 30 Απριλίου, 6:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Γουάιτ Χαρτ Λέιν

Την Κυριακή στο πλαίσιο του 35ου γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα διεξαχθεί το ντέρμπι του Λονδίνο όπου οι Σπερς εντός έδρας να φιλοξενούν την Άρσεναλ. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν την ομάδα του Pochettino ξεκάθαρο φαβορί, αλλά η Άρσεναλ την περασμένη Τετάρτη έδειξε ότι αυτή η ομάδα είναι ακόμη δυνατή. Και οι δύο ομάδες έχουν το μέγιστο κίνητρο για το επερχόμενο παιχνίδι, ο αγώνας αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία.

Δεύτερη στο πρωτάθλημα

Η Τότεναμ μετά από 33 γύρους βρίσκεται στη δεύτερη θέση στον πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Στο ενεργητικό αυτής της ομάδας υπάρχουν 74 πόντοι, οι «Σπερς» χάνουν τέσσερις μονάδες στην Τσέλσι, και μέχρι το τέλος του τουρνουά είναι πέντε γύροι ακόμα. Σε γενικές γραμμές, δεδομένου του ανταγωνισμού στο αγγλικό ελίτ πρωτάθλημα, αυτό το χάντικαπ μπορεί να παρθεί πίσω, αλλά γι’ αυτό το λόγο τα «κοκοράκια» δεν πρέπει να χάνουν στα υπόλοιπα παιχνίδια. Εντός έδρας τους οι Σπερς στο πλαίσιο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας έπαιξαν 17 αγώνες, όπου σημείωσαν 15 νίκες και δύο ισοπαλίες.

Όχι άσχημα εκτός έδρας

Με τη σειρά της η Άρσεναλ έπαιξε επίσης καλά εκτός έδρας, βέβαια, όχι τόσο ισχυρά όσο η Τότεναμ εντός έδρας, αλλά 7 νίκες σε 16 αγώνες οι «κανονιέρηδες» έχουν. Σε πέντε τελευταίους αγώνες η Άρσεναλ κέρδισε τέσσερις φορές με μία ήττα από την Κρίσταλ Πάλας. Νικημένες ομάδες ήταν: Γουέστ Χαμ, Μίντλεσμπρο, Μάντσεστερ Σίτι στο FA Cup, καθώς και Λέστερ.

Πρόβλεψη

Η Τότεναμ παίζει πολύ καλά εντός έδρας, αλλά και η Άρσεναλ είναι τώρα μια χαρά. Σίγουρα η ομάδα του Arsen Venger την επόμενη Κυριακή θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να μην χάσει. Οι «κανονιέρηδες» έχουν ακόμα ευκαιρία να προκριθούν στο Top-4 της Πρέμιερ Λιγκ, τώρα η αποχή της Άρσεναλ από την Μάντσεστερ Σίτι είναι μόλις τέσσερις βαθμούς έξι γύρους πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση: η Άρσεναλ δε θα χάσει με απόδοση 1,98.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *