The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Τότεναμ εναντίον Έβερτον

Tottenham-Everton-05.03

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Κυριακή, 5 Μαρτίου, 3:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Γουάιτ Χαρτ Λέιν

Την Κυριακή στο πλαίσιο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα διεξαχθούν δύο αγώνες, ένας από τους οποίους θα είναι η αναμέτρηση Τότεναμ και Έβερτον, δύο ομάδων από την κορυφή 7 του αγγλικού ποδοσφαίρου. Οι Λονδρέζοι σε αυτό το ζευγάρι είναι ξεκάθαρο φαβορί του αγώνα, και με μια τέτοια γραμμή θα πρέπει να συμφωνήσουμε, επειδή η ομάδα του Pochettino παίζει πολύ καλά εντός έδρας της, ενώ τα “ζαχαρωτά” στα εκτός έδρας παιχνίδια έχει συχνά προβλήματα.

Σε απόσταση των 10 μονάδων

Η Τότεναμ μετά από 26 γύρους βρίσκεται στη δεύτερη θέση στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, στο ενεργητικό των «σπερς» είναι 53 πόντοι και 10 μονάδες διαφορά από τον ηγέτη του πρωταθλήματος τη Τσέλσι. Σε τρεις τελευταίους αγώνες η Τότεναμ κέρδισε δύο φορές και μία φορά έπαιξε ισοπαλία. Η ισοπαλία καταγράφηκε στο ματς με τη Γάνδη, οι νίκες συνέβησαν στους αγώνες με τη Φούλαμ και Στόουκ. Οι «σπερς» έχουν πέταξε έξω από το Europa League, τώρα η ομάδα αυτή θα επικεντρωθεί στους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας.

Κυνηγώντας της εξάδα

Με τη σειρά της η Έβερτον τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, η ομάδα από τη Λίβερπουλ σε πέντε τελευταίους αγώνες έχει σημειώσει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Οι νίκες καταγράφηκαν πάνω στη Κρίσταλ Πάλας, Μπόρνμουθ και Σάντερλαντ, ενώ οι ισοπαλίες υπήρξαν στα παιχνίδια εναντίον της Μίντλεσμπρο και Στόουκ Σίτι. Στο ενεργητικό της Έβερτον είναι 44 πόντοι, αυτή η ομάδα βρίσκεται στην έβδομη θέση στην κατάταξη, τέσσερις μονάδες διαφορά από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πρόβλεψη

Η Τότεναμ στη σύνθεση είναι ισχυρότερη από το μελλοντικό αντίπαλό της, τις τρέχουσες φόρμες αυτών των ομάδων μπορούν να συγκριθούν, επιπλέον, οι Λονδρέζοι παίξουν πολύ καλά εντός έδρας. Σε αυτήν την κατάσταση το στοίχημα στη γηπεδούχος ομάδα φαίνεται ενδιαφέρουσα επιλογή, μετά από όλα, ο παράγοντας της έδρας μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην επερχόμενη συνάντηση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Τότεναμ με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *