The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Τότεναμ εναντίον Άστον Βίλα

tottenham-astonvilla-08-01

Κύπελλο Αγγλίας Τρίτος γύρος

αύριο, 6:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Γουάιτ Χαρτ Λέιν

Την ερχόμενη Κυριακή στην Αγγλία θα συνεχίσουν να παίζονται αγώνες του 3ου γύρου του Κυπέλλου της χώρας, και ένας από τους αγώνες αυτού του σταδίου θα είναι η συνάντηση μεταξύ Τότεναμ και Άστον Βίλα. Ο εκπρόσωπος της ελίτ εντός έδρας θα φιλοξενεί την ομάδα από το Τσάμπιονσιπ. Οι εταιρείες στοιχημάτων χωρίς σκιά αμφιβολίας προτιμούν την ομάδα του Λονδίνου, θεωρώντας ότι τα «σπερς» θα επιτύχουν πολύ σίγουρη νίκη στο επερχόμενο παιχνίδι. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στην Αγγλία μόλις έληξαν τα παιχνίδια του “Boxing Day”, τα οποία απαιτούσαν από τις ομάδες τεράστιες δυνάμεις, υπάρχει ισχυρή υποψία ότι όσο η Τότεναμ, τόσο και η Άστον Βίλα δε θα παίξουν με βασικά σχήματα.

Εννέα από εννέα

Η Τότεναμ πέρασε επιδέξια την περίοδο των Χριστουγέννων. Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο πέτυχε τρεις νίκες σε τρεις αγώνες, οι αντίπαλοι των «σπιρουνιών» ήταν πολύ αξιοπρεπείς ομάδες: Σαουθάμπτον, Γούτφορντ, καθώς και ο ηγέτης της Πρέμιερ Λιγκ Τσέλσι. Μετά από τη νικητήρια πορεία η ομάδα ανέβηκε στην τρίτη θέση στο τουρνουά του ελίτ πίνακα του αγγλικού πρωταθλήματος, επτά μονάδες πίσω από τους “μπλε”.

Μεσαία ομάδα του Τσάμπιονσιπ

Με τη σειρά της η Άστον Βίλα πέρασε το “Boxing Day” με απώλειες. Πρώτον, η ομάδα της Μπέρμιγχαμ εντός έδρας της ήταν ισχυρότερη της Μπάρτον, νικώντας τον αντίπαλό 2:1, στη συνέχεια υπήρξε ισοπαλία με την Λιντς Γιουνάιτεντ, και μετά ήττα από την Κάρντιφ με σκορ 0:1. Η Άστον Βίλα έχει πολύ καλή γραμμή άμυνας, και εκτός έδρας τα “λιοντάρια” χάνουν ακόμη λιγότερο από ό, τι εντός έδρας.

Πρόβλεψη

Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο στο επερχόμενο παιχνίδι σίγουρα θα χρησιμοποιήσει αλλαγές, επειδή να παίζουν στο ρυθμό, όπως η Αγγλία τα Χριστούγεννα, είναι αδύνατο με ένα σχήμα. Οι αγώνες στο Κύπελλο Αγγλίας είναι καλή ευκαιρία να ξεκουραστούν οι μερικοί ηγέτες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: under 3.5 με απόδοση 1,50.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *