The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Τότεναμ εναντίον Τσέλσι

tottenham-chelsea-04-01

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Αύριο, 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Γουάιτ Χαρτ Λέιν, Λονδίνο

Ο κεντρικός αγώνας του 20ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα είναι χωρίς αμφιβολία ο αγώνας μεταξύ Τότεναμ και Τσέλσι, ένα άλλο ντέρμπι του Λονδίνου, το οποίο θα πρέπει να δείξει κατά πόσον τα «σπερς» είναι ικανοί να ανταγωνιστούν με μία από την ισχυρότερη ομάδα του πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή. Μεταξύ των μελλοντικών αντιπάλων είναι 10 πόντοι χάντικαπ, και αν η Τότεναμ χάσει στο επερχόμενο παιχνίδι, μπορούμε να ξεχάσουμε την ομάδα του Pochettino ως έναν από τους διεκδικητές για τη νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας.

Τέλεια φόρμα

Η Τότεναμ τον τελευταίο καιρό έχει αξιοπρεπή εμφάνιση. Μετά την ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ήταν νίκες πάνω στη Χαλ, Μπέρνλι, Σαουθάμπτον και Γουότφορντ. Σε αυτά τα παιχνίδια η ομάδα σκόραρε 13 γκολ, δηλαδή, 3,25 γκολ ανά παιχνίδι κατά μέσο όρο. Μετά από 19 γύρους στο ενεργητικό της Τότεναμ είναι 39 πόντοι και η τέταρτη θέση στο αγγλικό πρωτάθλημα. Εντός έδρας τους τα “σπιρούνια” παίζουν πολύ δυνατά: 7 νίκες και δύο ισοπαλίες σε εννέα παιχνίδια.

Ηγέτης

Η Τσέλσι αυτή τη στιγμή είναι ο ηγέτης της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, η ομάδα του Conte έχει σκοράρει 49 πόντους στο ενεργητικό της, και είναι μπροστά από τον πλησιέστερο αντίπαλό της κατά έξι μονάδες. Σε κάποιο βαθμό, μπορούμε να πούμε, ότι στο επερχόμενο παιχνίδι η Τότεναμ χρειάζεται τη νίκη πιο πολύ, γιατί ακόμη και η ήττα από τα “σπερς” δε θα πετάξει τους “μπλε” από την κορυφή, ενώ τα «κοκοράκια» σε ένα μεγάλο ποσοστό θα αποκλειστούν από την κούρσα του τίτλου, και μπορεί να πέσουν ακόμη και στην έκτη θέση στην κατάταξή.

Πρόβλεψη

Η Τότεναμ στο επερχόμενο παιχνίδι θα παίξει με το μέγιστό της, η ήττα σε αυτή τη συνάντηση είναι απλά απαράδεκτη. Το μόνο πράγμα που ανησυχεί στο στοίχημα για Hotspur είναι οι προσωπικές συναντήσεις, οι οποίες είναι στην πλευρά των «μπλε», αλλά θα πρέπει κάποτε να βελτιώνουν τα στατιστικά τους στα παιχνίδια εναντίον της Τσέλσι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: η Τότεναμ δε θα χάσει με απόδοση 1,49.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *