The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Τότεναμ – Γουέστ Μπρομ 25/04/2016 στις 22:00

Тоттенхэм–Вест-Бромвич-25.04

Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016, Λονδίνο, «White Hart Lane», 22:00 (UTC / GMT +2), αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, 35 αγωνιστική.

Αποδόσεις στην εταιρεία Paris Match: νίκη της Τότεναμ – 1,27, ισοπαλία – 5,50, νίκη της Γουέστ Μπρομ – 11,50.

Τότεναμ

Έχοντας ένα σοβαρό πλεονέκτημα σε σχέση με τη Μάντσεστερ Σίτι και την Άρσεναλ, τα «σπιρούνια» έχουν μείωσε έως 5 πόντους τη διαφορά από την Λέστερ, παραμένοντας το μοναδικό μέλος της Premier League, το οποίο είναι σε θέση να αποτρέψει την κύρια ομάδα της σεζόν να πάρει το τρόπαιο. Πριν από μία εβδομάδα κατάφερε να πλησιάσει την πρώτη θέση χάρη στα διπλά του Harry Kane και Deli Alli στο γήπεδο της Στόουκ (0:4).

Σχεδόν χωρίς απώλειες έρχεται η Τότεναμ στη τελική αγωνιστική, κατά την οποία θα προσπαθήσει να συνεχίσει την αήττητη σειρά από έξι παιχνίδια (4 νίκες και 2 ισοπαλίες). Εντός έδρας από τις 16 Ιανουαρίου κατέφερε να γιορτάσει 5 νίκες με τη μόνη ισοπαλία.

Γουέστ Μπρόμβιτς

Η Γουέστ έχει λύσει τα προβλήματά της για τη φετινή σεζόν, περιμένοντας τις διατυπώσεις – αμείωτη απόσταση από τους δύο από τους τρεις συλλόγους, οι οποίοι πραγματικά αγωνίζονται για την επιβίωση. Τα κίνητρα των παικτών του Tony Pulis έχουν μειωθεί αισθητά μετά την επιτυχή υποδοχή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1:0), από ό, τι ο προπονητής δεν είναι σαφώς ικανοποιημένος.

Η τρέχουσα σειρά από τους 4 γύρους χωρίς νίκη συμπεριλαμβάνει την εντός έδρας ήττα από την Νόριτς και Γουότφορντ, ισοπαλία με την Σάντερλαντ και εκτός έδρας ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι. Με αυτά τα αποτελέσματα την Πέμπτη τα «κοτσύφια» ήρθαν για τον αγώνα κόντρα στην Άρσεναλ στο γήπεδο «Emirates». Φυσικά, τους πήρες πολλές δυνάμεις.

Πρόβλεψη: Τότεναμ – Γουέστ Μπρομ

Θα είναι πολύ δύσκολο για τη Γουέστ Μπρόμβιτς να σκοράρει πόντους στο δεύτερο στη σειρά αγώνα του Λονδίνου. Αλλά ο Tony Pulis είναι έμπειρος προπονητής, και οι επιθέσεις των πουλιών του θα φέρνουν σημαντική απειλή για το τέρμα του Hugo Lloris. Ο Γάλλος θα πρέπει να εργαστεί πολύ. Από την άλλη πλευρά, οι εταίροι του στην επίθεση δείχνουν πολλά, έτσι ώστε μαζί αυτές οι δύο ομάδες μπορούν να σπάσουν το «πάνω» πριν από το διάλειμμα.

Δημοφιλές στοίχημα: όβερ 2,5


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *