The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα των εθνικών Σερβίας – Κύπρου στις 25/5/2016, 18:00

Сербия-Кипр-25-05

Την Τετάρτη στα γήπεδα ποδοσφαίρου του κόσμου θα πραγματοποιηθούν μερικοί φιλικοί αγώνες, συμπεριλαμβανομένου και του αγώνα μεταξύ των εθνικών ομάδων Σερβίας και Κύπρου. Ούτε μελλοντικοί γηπεδούχοι ούτε οι φιλοξενούμενοι δεν προκρίθηκαν στο τελικό διαγωνισμό του Euro 2016, έτσι οι προπονητές των ομάδων αυτών έχουν ήδη αρχίσει την προετοιμασία για τα προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου του 2018, το οποίο θα διεξαχθεί στη Ρωσία.

Ένα άλλο φορτηγό τρένο

Μετά την καταστροφική προκριματική περιοδεία για το Euro-2016 η εθνική της Σερβίας έπαιξε τρεις φιλικούς αγώνες, όπου σημείωσε μια νίκη επί των Εσθονών και δύο ήττες: από τους Τσέχους 1: 4 και τους Πολωνούς 0:1. Ο Σλαβολιούμπ Μουσλίν δεν έχει κάνει ακόμα σημαντική εκκαθάριση στις τάξεις της εθνικής ομάδας. Πρωταγωνιστούν στην ομάδα τα ίδια πρόσωπα: Lyaich, Matic, Ιβάνοβιτς και Kolarov. Προφανώς, αυτά είναι τα παιδιά με τα οποία ο προπονητής των «Λευκών Αετών» πρόκειται να προκριθεί στη Ρωσία.

Μόνο δεύτερος φιλικός αγώνας

Σε αντίθεση με τη σερβική ομάδα, οι Κύπριοι, αφού έχασαν τα προκριματικά για την Ευρώπη, θα παίξουν μόνο το δεύτερο φιλικό αγώνα. Στις 24 Μαρτίου στην Οδησσό η ομάδα του Χριστάκη Χριστοφόρου έχασε από την εθνική Ουκρανίας με σκορ 0:1. Η εθνική της Κύπρου είναι αρκετά προβλέψιμη ομάδα, το δυναμικό της οποίας είναι πολύ περιορισμένο, αλλά την ίδια στιγμή, η ομάδα είναι σε θέση να τραβήξει τα νεύρα του κάθε αντίπαλου με το σίγουρο παιχνίδι της στην άμυνα, η οποία σπάει εξαιρετικά δύσκολα.

Πρόβλεψη

Παρά το γεγονός ότι οι Σέρβοι θα παίξουν τον αγώνα κόντρα στην Κύπρο εντός έδρας τους, δεν θα είναι εύκολο για αυτούς. Η ομάδα από το νησί της Αφροδίτης θα βασανίσει με το παχύρρευστο παιχνίδι της οποιονδήποτε, συμπεριλαμβανομένων των βαλκάνιων με την τεχνική τους. Στο επερχόμενο παιχνίδι οι Κύπριοι το πιο πιθανών θα παίζουν με την αγαπημένη τους αμυντική τακτική, άραγε μας περιμένει ένα άλλο βαρετό παιχνίδι με τη συμμετοχή τους, και μικρός αριθμός τερμάτων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: under  2,5 με απόδοση 1,75 στην εταιρεία WilliamHill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *