The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα των εθνικών Ρουμανίας – Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό στις 25/05/2016, 21:00

Румыния-Конго-25.05

Την Τετάρτη στην ιταλική πόλη Κόμο θα πραγματοποιηθεί ο διεθνής φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των εθνικών ομάδων της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό και της Ρουμανίας. Το ξεκάθαρο φαβορί του επερχόμενου ματς οι εταιρείες στοιχημάτων ορίζουν την ομάδα από την Ευρώπη, αλλά και η αφρικανική εθνική είναι ικανή να κάνει εκπλήξεις.

Αρχή της προετοιμασίας

Η ομάδα του Ανχέλ Ιορντανέσκου αρχίζει τις προετοιμασίες για το τελικό τουρνουά του Euro-2016, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Γαλλία. Οι αντίπαλοι της ρουμανικής ομάδας θα είναι οι εξής: Αλβανία, Ελβετία και οι γηπεδούχοι του διαγωνισμού οι Γάλλοι. Για το λόγο αυτό, το κίνητρο των «τρίχρωμων» είναι πέραν από το ψηλό, διότι τώρα θα γίνει ο αγώνας μεταξύ των παικτών για τη θέση στην κύρια σύνθεση της ομάδας, οπότε είναι απίθανο κάποιος να λυπηθεί τους Αφρικανούς.

Πέρασαν το δεύτερο στάδιο των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Οι Ρουμάνοι προκρίθηκαν στην τελική φάση του Euro, και στην αφρικανική ήπειρο παίζουν τους προκριματικές αγώνες για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Η ομάδα του Florent Ibenge δεν έχει λάβει μέρος στον πρώτο γύρο της πρόκρισης, ενώ στο δεύτερο γύρο ήταν ισχυρότερη της εθνικής του Μπουρούντι και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του αγώνα. Η ομάδα του Κονγκό είναι μεσαίας κατηγορίας αφρικανική εθνική, στην οποία υπάρχουν προβλήματα με την οργάνωση του παιχνιδιού, αλλά επίσης υπάρχουν και κάποιοι παίκτες, ικανοί να χαλάσουν τα νεύρα της ρουμανικής ομάδας, και ακόμη να βάλουν και γκολ. Σε γενικές γραμμές, το επίπεδο της εθνικής της ΛΔ Κονγκό είναι σημαντικά κατώτερο από του μελλοντικού αντίπαλου.

Πρόβλεψη

Η Ρουμανία συμμετέχει στην τελική φάσης του Euro, και μία τέτοια ομάδα δεν πρέπει να χάσει από μια μεσαία αφρικανική ομάδα. Ο Ανχέλ Ιορντανέσκου φημίζεται για τις δεξιότητες του τεχνικού, και σίγουρα θα βρει μια προσέγγιση στους παίκτες του Κονγκό, η οποία θα φέρει στην ομάδα του νίκη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ρουμανίας με απόδοση 1,91 στην εταιρεία WilliamHill


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *