The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα των εθνικών Περού – Τρινιντάντ και Τομπάγκο στις 24/5/2016, 04:30 π.μ. (ώρα Μόσχας)

Перу-Тринидад-24.05

Την Τρίτη, 24η Μαΐου θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας μεταξύ της εθνικής του Περού και εθνικής του Τρινιντάντ. Και οι δύο ομάδες συμμετέχουν στους προκριματικούς διαγωνισμούς για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, το οποίο θα διεξαχθεί στη Ρωσία, αν και οι μελλοντικοί αντίπαλοι παίζουν λίγο διαφορετικά. Αν το Τρινιντάντ είναι ηγέτης της ομίλου του, μπροστά στη βαθμολογία ακόμα και από την ισχυρή ομάδα των ΗΠΑ, οι Περουβιανοί δεν εντυπωσιάζουν με τα αποτελέσματα τους, βρισκόμενοι στο κάτω μέρος του πίνακα του ομίλου της Νότιας Αμερικής.

Όγδοη στον όμιλο

Η εθνική του Περού περίφημα έπαιξε στην τελευταία Κόπα Αμέρικα, φτάνοντας στα ημιτελικά του τουρνουά, αλλά προς το παρόν χάνει την τρέχουσα προκριματική της Νότιας Αμερικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Μετά από έξι αγωνιστικές του διαγωνισμού στο ενεργητικό της ομάδας του Ricardo Gareki είναι μόλις τέσσερις πόντοι και η όγδοη θέση στον πίνακα κατάταξης, έξι βαθμούς πίσω από την τέταρτη θέση, όπου βρίσκεται η χιλιανή ομάδα. Είναι προφανές ότι το προπονητικό επιτελείο των Περουβιανών πρέπει να αλλάξει κάτι στην τακτική του παιχνιδιού της ομάδας του.

Πρώτη στον όμιλο

Σε αντίθεση με την εθνική ομάδα του Περού η εθνική του Τρινιντάντ έχει όλες τις ευκαιρίες να παίξει στα γήπεδα ποδοσφαίρου στη Ρωσία μετά από δύο χρόνια. Αυτή τη στιγμή η ομάδα του Stephen Hart έχει στο ενεργητικό της 10 πόντους μετά από τέσσερα παιχνίδια που έχουν παιχτεί στον προκριματικό όμιλο «C» CONCACAF και καταλαμβάνει την πρώτη θέση σε αυτό. Οι αντίπαλοι του Τρινιδάδ στην πρόκριση είναι ομάδες των ΗΠΑ, της Γουατεμάλας και του Αγίου Βικεντίου.

Πρόβλεψη

Το επικείμενο ματς θα διεξαχθεί στην έδρας της περουβιανής εθνικής. Η ομάδα του Gareki θέλει την ικανοποίηση για τους ανεπιτυχείς αγώνες στους προκριματικούς για το παγκόσμιο πρωτάθλημα, και η εθνική του Τρινιδάδ, παρά τις πρόσφατες επιτυχίες της, ακόμα είναι σημαντικά κατώτερη στην κατηγορία από τους “Ίνκας”. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη του Περού με χάντικαπ 0,75 με απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *