The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Τσεχία – Ρωσία στις 1/6/2016, 19:00

Чехия-Россия-01.06

Την Τετάρτη, 1 Ιουνίου η εθνική της Ρωσίας θα πραγματοποιήσει τον πρώτο της φιλικό αγώνα πριν από το Euro-2016 κόντρα στην εθνική Τσεχίας. Η ομάδα του Σλούτσκι πριν από το επερχόμενο παιχνίδι σκληρά ετοιμαζόταν και αποκτούσε τη φόρμα. Οι παίκτες θα είναι υπό φορτίο, οπότε δεν πρέπει να περιμένουμε θετικό αποτέλεσμα στον αγώνα κατά της Τσεχίας.

Σε αντίθεση με τους Ρώσους, οι οποίοι δεν έχουν παίξει στον τρέχοντα γύρο τους φιλικούς αγώνες, η ομάδα του Pavel Vrba έχει ήδη παίξει έναν φιλικό κόντρα στην εθνική της Μάλτας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαΐου στην Αυστρία και τελείωσε με τη σίγουρη νίκη των δυτικών Σλάβων με σκορ 6:0. Τα γκολ σε αυτό το ματς έβαλαν ο Plašil, Skoda, Gubnik, Lafata, Necid και Chic. Η Τσεχική ομάδα έχει αρκετά εξειδικευμένη σύνθεση, η οποία δεν είναι καθόλου κατώτερη από τη ρωσική εθνική στην κατηγορία.

Ο πρώτος αγώνας

Στο επερχόμενο παιχνίδι ο Λεονίντ Σλούτσκι θα δώσει την ευκαιρία στο μέγιστο αριθμό των παικτών να δείξουν τον εαυτό τους, έτσι ώστε το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης δε θα έχει τόση μεγάλη σημασία. Είναι σημαντικό να εξεταστεί το σημερινό επίπεδο των παικτών στις συνθήκες κοντά στην πάλη, και να βελτιωθούν μερικά σχήματα και αλληλοκατανόηση των ποδοσφαιριστών στο γήπεδο. Θα πρέπει επίσης να υπενθυμιστεί ότι οι δύο τελευταίοι φιλικοί αγώνες με τη συμμετοχή των Ρώσων έληξαν με τη νίκη επί των Λιθουανών 3:0 και την ήττα από τους Γάλλους 2:4.

Πρόβλεψη

Οι Τσέχοι έχουν ήδη παίξει ένα φιλικό αγώνα στον τρέχοντα γύρο, ενώ οι Ρώσοι ασχολούνται με τη σωματική εκπαίδευση και τις δοκιμασίες, κάτι που θα επηρεάσει κατ’ ανάγκη το τελικό αποτέλεσμα της επικείμενης συνάντησης. Η ομάδα του Σλούτσι, φυσικά, θα παλέψει για τη νίκη, αλλά οι Τσέχοι προς το παρόν φαίνονται προτιμότεροι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Τσεχία δεν θα χάσει με απόδοση 1,44 στην εταιρεία WilliamHill


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *