The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Τσεχία εναντίον Γερμανία

CzechRepublic-Germany-01.09

Προκριματικά για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

01/09/2017, 09:45 μ.μ. ώρα Ελλάδας

Στον αγώνα του 7ου γύρου του ομίλου C προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 η εθνική Τσεχίας εντός έδρας θα φιλοξενεί το φαβορί του ομίλου την εθνική Γερμανίας. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 01/09/2017 στις 09:45 μ.μ.

Η εθνική Τσεχίας

Η εθνική Τσεχίας σταδιακά επιβραδύνεται στα τελευταία παιχνίδια, χάρη σ’ αυτό έχει μειώσει σημαντικά τις πιθανότητες πρόκρισης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Στα 6 παιχνίδια η ομάδα σημείωσε μόνο δύο νίκες κατά της Νορβηγίας (2:1) και του Σαν Μαρίνο (0:6), τρεις φορές έπαιξε ισοπαλία με τη Βόρεια Ιρλανδία (0:0), Αζερμπαϊτζάν (0:0) και Νορβηγία (1 1), καθώς και έχασε από τη Γερμανία στον πρώτο αγώνα (3:0).

Η εθνική Γερμανίας

Οι Γερμανοί με σιγουριά προχωράνε προς την πρόωρη πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Η ενδεκάδα του Γιοάχιμ Λεβ δεν έχει χάσει πόντους σε κανέναν αγώνα, χάρη σ’ αυτό έχει στο ενεργητικό της 18 βαθμούς μετά από 6 παιχνίδια. Στην πορεία της η Bundesteam νίκησε τη Νορβηγία (0:3), τη Τσεχία (3:0), τη Βόρεια Ιρλανδία (2:0), Σαν Μαρίνο (0:8 και 7:0), Αζερμπαϊτζάν (1:4) και έχει πάρει μετά από αυτό το Κύπελλο Συνομοσπονδιών, νικώντας τη Χιλή στον τελικό (0:1).

Πρόβλεψη

Μέχρι στιγμής η Γερμανία δεν έχει προκριθεί για το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία, αλλά είναι λογικό ότι, ξεκινώντας από τους οπαδούς και τελειώνοντας με τον προπονητή, ο καθένας θέλει να κλειστεί γρήγορα το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Η Τσεχία αν και χάνει σπάνια εντός έδρας στους τελευταίους αγώνες, αλλά δεν έχε παίξει με τα σαφή φαβορί του κάθε τουρνουά. Όσον αφορά τη Γερμανία, η ομάδα εκτός έδρας δεν κέρδιζε νίκη μόνο σε φιλικούς αγώνες. Σε αυτό το αγώνα όλα θα είναι, επίσης, στην πλευρά της bundestim, και η εθνική Τσεχίας δεν θα αποτελέσει εμπόδιο στα παιδιά του Λεβ στο δρόμο προς τη Ρωσία. Πρόβλεψη για τον αγώνα Τσεχία – Γερμανία: χάντικαπ -1 για τη Γερμανία με απόδοση 1,93.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *