The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Τσέλσι εναντίον Σαουθάμπτον

Chelsea-Southampton-25.04

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

25 Απριλίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάμφορντ Μπριτζ

Η 34η περιοδεία θα συνεχιστεί την ερχόμενη Τρίτη, η Τσέλσι εντός έδρας θα φιλοξενεί τη Σαουθάμπτον. Αυτός ο αγώνας αναβλήθηκε λόγω της συμμετοχής των «μπλε» στο ημιτελικό του FA Cup, τον οποίο η Τσέλσι κέρδισε στην Τότεναμ με σκορ 4:2. Ωραίος ήταν ο αγώνας, η ομάδα του Conte ήταν καλή στην επίθεση, αποδεικνύοντας και πάλι την υπεροχή της αυτή τη στιγμή στην Αγγλία. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν ξεκάθαρο φαβορί τους μελλοντικούς γηπεδούχους, και μια τέτοια γραμμή είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί.

Μόνο τέσσερις βαθμοί

Τον Απρίλιο η Τσέλσι υπέστη δύο αποτυχίες, στην αρχή οι «μπλε» έχασαν εντός έδρας από την Κρίσταλ Πάλας με σκορ 1:2, και στη συνέχεια ήταν πιο αδύναμοι από τους «κόκκινους διάβολους», χάνοντας από την ομάδα του Μουρίνιο στο «Ολντ Τράφορντ» με σκορ 0:2. Ως αποτέλεσμα η Τότεναμ στο βαθμολογικό πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας πλησίασε τη Τσέλσι σε απόσταση τεσσάρων πόντων, και μέχρι το τέλος των πρωταθλημάτων είναι ακόμα έξι γύρους.

Ο αγώνας για την όγδοη θέση

Η Σαουθάμπτον δεν θα μπορέσει να προκριθεί στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα αυτή τη σεζόν, αλλά η ομάδα προσπαθεί να πάρει στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας την όγδοη θέση. Τώρα στο ενεργητικό της Σαουθάμπτον είναι 40 πόντοι και η αποχή από την Γουέστ Μπρομ, η οποία βρίσκεται ακριβώς στην όγδοη θέση, 4 βαθμούς, αλλά οι «άγιοι» έχουν ακόμα δύο αγώνες, δηλαδή σε χαμένους πόντους η υπεροχή είναι  στην πλευρά του Σαουθάμπτον.

Πρόβλεψη

Η Τσέλσι, παρά το γεμάτο ημερολόγιο, δεν έχει δικαίωμα να χάσει πόντους στα εντός έδρας παιχνίδια, ειδικά όταν συναγωνίζεται με τη Σαουθάμπτον, η οποία δεν παίζει με το καλύτερο τρόπο σε εκτός έδρας γήπεδα. Η Τσέλσι ξέρει να επιτύχει τους στόχους της, οι «μπλε» κατά την τρέχουσα περίοδο δεν έχουν παίξει στην Ευρώπη, δηλαδή συσσώρευαν τη δύναμη για τις εγχώριες διοργανώσεις. Η πρόγνωσή μας για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Τσέλσι με απόδοση 1,42.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *