The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Τσέλσι εναντίον Τότεναμ

Chelsea-Tottenham-22.04

Κύπελλο Αγγλίας Ημιτελικός

αύριο, 7:15 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Γουέμπλεϊ

Το ερχόμενο Σάββατο, 22 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, όπου η Τσέλσι θα παίξει σε ουδέτερη έδρα, δηλαδή, στο Γουέμπλεϊ με την Τότεναμ. Σε αυτό το ζευγάρι εταιρείες στοιχημάτων δεν δίνουν το προβάδισμα σε καμία από τις ομάδες, θεωρώντας τους αυτή τη στιγμή ίσιες, και με μια τέτοια γραμμή μπορούμε να συμφωνήσουμε, αφού πραγματικά τώρα και οι δύο ομάδες αυτές δείχνουν υψηλό επίπεδο του ποδοσφαίρου.

Υπήρχαν ήττες

Αλλά σε αντίθεση με την Τότεναμ η Τσέλσι τον τελευταίο καιρό υπέστη αρκετές ήττες, πιο συγκεκριμένα υπήρξε ήττα από την Κρίσταλ Πάλας και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στην κατάταξη της Premier League η Τσέλσι εξακολουθεί να διατηρεί την ηγεσία, αλλά τώρα το χάντικαπ μεταξύ των «μπλε» και «σπιρουνιών» είναι μόλις τέσσερις μονάδες, αλλά μέχρι το τουρνουά είναι ακόμα έξι γύρους.

Μόνο νίκες

Με τη σειρά τους οι Σπερς σε πέντε τελευταία παιχνίδια πέτυχε πέντε νίκες. Οι ηττημένες ομάδες ήταν Σαουθάμπτον, Μπέρνλεϊ, Σουόνσι, Γουότφορντ και Μπόρνμουθ. Η Τότεναμ έχει πλησιάσει τέσσερις μονάδες στο στόχο της, δηλαδή, στην Τσέλσι. Αλλά είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το επερχόμενο ματς θα διεξαχθεί στην ουδέτερη έδρα, στο «Γουέμπλεϊ», και εκτός έδρας καλύτερα αυτή τη σεζόν παίζει η Τσέλσι. Ενώ από την άλλη πλευρά η Τότεναμ θεωρεί το «Γουέμπλεϊ» όχι και τόσο ξένο γήπεδο, διότι κατά την τρέχουσα σεζόν οι «Σπερς» έπαιξαν τρία ματς του Champions League σε αυτό το στάδιο.

Πρόβλεψη

Η Τότεναμ τη σεζόν 2016–17 έπαιξε στο «Γουέμπλεϊ» μερικούς αγώνες του Champions League, και στην σεζόν του 2017–18 θα μετακομίσει σ’ αυτήν την έδρα σε τακτική βάση, η Τσέλσι καμία τέτοια εμπειρία δεν έχει. Η Τότεναμ και ο Pochettino είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση του τροπαίου. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: η Τότεναμ  δε θα χάσει με απόδοση 1,50.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *