The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Τσέλσι εναντίον Σουόνσι

Chelsea-Swansea-25.02

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου, 5:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάμφορντ Μπριτζ

Το ερχόμενο Σάββατο, η ομάδα του Λονδίνου η Τσέλσι εντός έδρας θα φιλοξενεί τη Σουόνσι. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι έχουν εντελώς διαφορετικούς στόχους για τη σεζόν, αν οι “μπλε” αγωνίζονται για τον τίτλο στο πρωτάθλημα, οι «κύκνοι» ελπίζουν να διατηρήσουν τη θέση τους στο ελίτ πρωτάθλημα Αγγλίας.

Ηγέτες

Η Τσέλσι σε πέντε ακραία παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ σημείωσε τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Οι νίκες καταγράφηκαν πάνω από Μπράντφορντ, Άρσεναλ και Γουλβερχάμπτον, ενώ οι ισοπαλίες με τη Λίβερπουλ και Μπέρνλι. Μετά από 25 γύρους στην Premier League η Τσέλσι σκόραρε 60 πόντους, το χάντικαπ μεταξύ ομάδας του Conte και πλησιέστερου διώκτη, Μάντσεστερ Σίτι, είναι οκτώ μονάδες. Η Τσέλσι εντός έδρας της στο πρωτάθλημα της Αγγλίας αυτή τη σεζόν έπαιξε 12 παιχνίδια, όπου σημείωσε 11 νίκες και μία ήττα.

Έχουν συνέλθει

Η Σουόνσι με το Clement έχει συνέλθει. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια στην Premier League οι “κύκνοι” σημείωσαν τρεις νίκες και δύο ήττες. Οι ήττες συνέβησαν από την Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι, ενώ οι νίκες συνέβησαν πάνω από το Λίβερπουλ, Σαουθάμπτον και Λέστερ. Εκτός έδρας η Σουόνσι έπαιξε 12 αγώνες στη Premier League, τα στατιστικά στοιχεία των «κύκνων» έχουν ως εξής: +3=1-8, η διαφορά τερμάτων είναι 13:26. Η Σουόνσι τον τελευταίο καιρό δίνει μάχες σε όλους τους αντιπάλους της, ακόμα και στις ομάδες από την πρώτη εξάδα, οπότε η Τσέλσι στο επερχόμενο παιχνίδι θα πρέπει να δουλέψει σκληρά για να κερδίσει τους Ουαλούς.

Πρόβλεψη

Η Τσέλσι κερδίζει εντός έδρας της πολύ συχνά. Με τη σειρά της η Σουόνσι έχει αποκτήσει καλή φόρμα, αυτή η ομάδα έτσι απλά δεν θα δώσει τους βαθμούς σε κανέναν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Σουόνσι +2,5 με απόδοση 1,43.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *