The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Τσέλσι εναντίον Έβερτον

Chelsea-Everton-25.10

Λιγκ Καπ Αγγλίας Γύρος των 16

Αύριο, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάμφορντ Μπριτζ, Λονδίνο

Στους 16 του Λιγκ Καπ Αγγλίας η Τσέλσι Λονδίνου θα φιλοξενεί την Έβερτον από το Λίβερπουλ. Σε αυτό το ζευγάρι οι “αριστοκράτες” είναι ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, παρόλο που η βάση της Τσέλσι δεν θα παίξει σε αυτόν τον αγώνα. Η μητροπολιτική ομάδα παίζει σε τρία μέτωπα, οπότε ο Conte σίγουρα θα αφήσει να ξεκουραστούν οι ηγέτες της, δίνοντας στο πάγκο την ευκαιρία να δείξουν τον εαυτό τους. Αλλά η κατάσταση είναι ακριβώς η ίδια για την Έβερτον, η οποία, εκτός από την Premier League και το Λιγκ Καπ, συμμετέχει επίσης στο Γιουρόπα Λιγκ.

Προβλήματα

Η Τσέλσι τη φετινή σεζόν έχει μεγάλο αριθμό προβλημάτων: οι «μπλε» δεν παίζουν όσο θα όφειλε στους πρωταθλητές, ο Conte μαλώνει συνεχώς με τους παίκτες και τους λειτουργούς του συλλόγου. Στον πίνακα του πρωταθλήματος της Αγγλίας οι Λονδρέζοι εγκαταστάθηκαν στην τέταρτη θέση, έχουν στο ενεργητικό τους 16 βαθμούς, και χάνουν από την κορυφαία Μάντσεστερ Σίτι 9 βαθμούς.

Ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα

Αλλά για την Έβερτον όλα είναι ακόμα χειρότερα από την Τσέλσι. Με την αποχώρηση του Lukaku, αποκαλυφτήκανε τα προβλήματα των «ζαχαρωτών» στην επίθεση. Ο Ρούνεϊ, ο οποίος αντικαθιστά τον Βέλγο, προσπάθει, σκόραρε αρκετά σημαντικά γκολ, αλλά ο Γουέιν  δεν είναι πλέον νέος και δεν μπορεί να βάζει γκολ με το κιλό στο τέρμα του αντίπαλου, όπως ήταν πριν. Μετά από 9 γύρους η ομάδα του Λίβερπουλ κατέβηκε στη ζώνη του υποβιβασμού της Premier League, τώρα για τον Κόεμαν το Λιγκ Καπ Αγγλίας δεν έχει καμία σημασία, μετράει μόνο να επιβιώσει στην ελίτ.

Πρόβλεψη

Η Τσέλσι δεν έχει πολύ μακρύ πάγκο, οπότε δεν θα δούμε πλήρη σύνθεση από το πάγκο στον αγώνα ενάντια στην Έβερτον. Ο Κόεμαν δεν θα φέρει στο Λονδίνο τους ισχυρότερους παίκτες, ο Ολλανδός τεχνικός θα θυσιάσει το Λιγκ Καπ για χάρη της Premier League. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Τσέλσι με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *