The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Τρουά εναντίον Λοριάν

Troyes-Lorient-25.05

Λιγκ 2 Γαλλίας

Τόπος διεξαγωγής:  “Stade de lAube“, Τρουά

Ημερομηνία αγώνα:  25/05/2017 09:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Την ερχόμενη Πέμπτη η Τρουά θα παίξει εναντίον Λοριάν στον πρώτο αγώνα των πλέι-οφ για τη θέση στην ελίτ του γαλλικού ποδοσφαίρου. Η Τρουά είναι ομάδα από Λιγκ 2, ενώ η Λοριάν είναι ομάδα της ελίτ ντιβισιόν. Στο επερχόμενο παιχνίδι οι εταιρείες στοιχημάτων δεν θέτουν ξεκάθαρο φαβορί, δεδομένου ότι και οι δύο σύλλογοι έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν.

Τρίτοι στο πρωτάθλημα

Στη Λιγκ 2 υπήρχε μια πραγματική μάχη για τις δύο πρώτες θέσεις στη ντιβισιόν, την οποία τελικά κέρδισε η ΡΚ Στρασμπούρ, η Αμιέν τερμάτισε δεύτερη, που ισοδυναμεί με τη νίκη. Η Τρουά έχασε από την πρωταθλήτρια μόνο ένα πόντο, με την Αμιένη υπήρχε ισότητα, αποφάσισαν μόνο δευτερεύοντες δείκτες, Λανς και Μπρεστ έχασαν από τους μελλοντικούς γηπεδούχους μόνο ένα πόντο, η Νιμ δύο. Δηλαδή, έξι ομάδες θα μπορούσαν να υπολογίζουν τη μία από τις δύο πρώτες θέσεις. Εντός έδρας της κατά την τρέχουσα περιοδεία η Τρουά έχασε μόνο δύο αγώνες με 13 νίκες, αυτό δείχνει ότι η Λοριάν θα δυσκολευτεί στο επερχόμενο παιχνίδι.

18η στη Λιγκ 1

Η Λοριάν στην Λιγκ 1 αυτή τη σεζόν έπαιξε 19 εκτός έδρας αγώνες, όπου κατάφερε να κερδίσει μόνο τρεις, με δύο ισοπαλίες και 14 ήττες. Χειρότερα από αυτή την ομάδα εκτός έδρας έπαιξε μόνο Μπαστιά, Ντιζόν και Μονπελιέ. Επίσης αξίζει να υπογραμμίσουμε την τρέχουσα κακή κατάσταση των μελλοντικών φιλοξενουμένων, οι οποίοι σε τέσσερις τελευταίους αγώνες δεν έχουν κερδίσει ούτε μία φορά, με δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.

Πρόβλεψη

Η Τρουά κέρδισε τους τέσσερις τελευταίους αγώνες, αυτή η ομάδα είναι σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ η Λοριάν δεν έπαιζε πειστικά τον τελευταίο καιρό και δικαίως υποβιβάστηκε στη ζώνη των μεταβατικών αγώνων. Σε αυτό το ζεύγους το στοίχημα στους μελλοντικούς γηπεδούχους φαίνεται ενδιαφέρουσα επιλογή. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: η Τρουά δε θα χάσει με απόδοση 1,44.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *