The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Τουρκία – Ισλανδία

Turkey-Iceland-06.10

Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018

6/10/2017, 09:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Προτεινόμενο στοίχημα: και οι δύο δε θα σκοράρουν

Στην Τουρκία θα πραγματοποιηθεί ένας αρκετά ενδιαφέρων αγώνας, στον οποίο η εθνική Τουρκίας θα φιλοξενεί την εθνική Ισλανδίας.

Στον όμιλο Ι υπάρχει μια αρκετά ενδιαφέρουσα κατάσταση, τέσσερις ομάδες διεκδικούν την πρώτη θέση, δεδομένου ότι απομένουν μόνο δύο γύροι.

Η Τουρκία και η Ισλανδία είναι από εκείνες τις τέσσερις, οι Ισλανδοί έχουν 16 βαθμούς, και οι Βίκινγκς είναι δεύτεροι πίσω από την Κροατία, ενώ η Τουρκία, έρχεται τρίτη με 14 βαθμούς, και οι δύο ομάδες με μεγάλη ευθύνη έρχονται για τον αγώνα της Παρασκευής.

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, ο οποίος πρόσφατα έγινε επικεφαλής της εθνικής Τουρκίας, προς το παρόν δεν μπορεί να βρει σταθερό παιχνίδι της ομάδας, αυτό επιβεβαιώνεται από τους δύο αγώνες της πρόκρισης πριν από ένα μήνα, τον πρώτο η ομάδα έχασε χωρίς ουδεμία ευκαιρία από την Ουκρανία με σκορ 2-0, ενώ το δεύτερο κέρδισε στην Κροατία με σκορ 1-0, μπαίνοντας με αυτόν τον τρόπο στον αγώνα για την πρώτη θέση, αλλά δεν πιστεύω και πολύ ότι η ομάδα του Λουτσέσκου θα είναι σε θέση να λάβει έστω τη δεύτερη θέση, ορισμένοι ηγέτες της ομάδας ειλικρινά δεν είναι σε καλύτερη κατάσταση: ο Τουράν δεν παίζει για την Μπαρτσελόνα, ο Χακάν Τσαλχάνογλου στη Μίλαν δεν είναι επίσης βασικός παίκτης, ο Μορ μετά την αποχώρηση από την Ντόρτμουντ δεν παίζει καθόλου στη  Θέλτα, και στην εθνική απλώς «σπρώχνει τους όρθιους». Έτσι, για τον Λουτσέσκου ο στόχος δεν είναι και πολύ εύκολος, πρέπει να λυθεί το πρόβλημα της λίγης αγωνιστικής πρακτικής των Τουράν, Χακάν Τσαλχάνογλου και Μορ, επειδή μέχρι πρόσφατα αυτοί ήταν οι παίκτες πίσω από τους οποίους πήγαινε όλη η ομάδα.

Η εθνική Ισλανδίας συνεχίζει να ευχαριστεί με το παιχνίδι της, η ομάδα από όχι μεγάλη χώρα, ασφαλώς, είναι ισχυρή και φιλόδοξη, η εθνική έχει σκοπό να προκριθεί στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, και χάνοντας από την Τουρκία οι Βίκινγκς θα δυσκολέψουν τα πράγματα πολύ, οπότε η Ισλανδία θα παίξει στην άμυνα, και το αγαπημένο της δυναμικό ποδόσφαιρο. Η εθνική Ισλανδίας σημείωσε 16 βαθμούς και μοιράζεται την πρώτη θέση με την εθνική Κροατίας, η οποία έχει τον ίδιο αριθμό βαθμών, έτσι στην Τουρκία οι Βίκινγκς δεν μπορούν να χάσουν.

Και οι δύο ομάδες έπαιξαν τα προκριματικά παιχνίδια συχνά όχι αποτελεσματικά, και οι δύο έχουν τα ίδια αποτελέσματα, στους 5 από 8 προκριματικούς αγώνες τα γκολ υπήρχαν προς μία κατεύθυνση, και μόνο στους τρεις αγώνες και οι δύο ομάδες σκόραραν γκολ.

Πρόβλεψη

Αν κοιτάξετε τον πρώτο προκριματικό αγώνα μεταξύ των ομάδων, στην Ισλανδία ο Βίκινγκς κέρδισαν σίγουρη νίκη με σκορ 2-0.

Η εθνική Τουρκίας είναι φαβορί, και σίγουρα είναι εν μέρει δικαιολογημένο, αλλά η Ισλανδία δεν πάει για την ήττα, οι Βίκινγκς φαίνονται πολύ σπουδαίοι από κάθε άποψη.

Για τον Λουτσέσκου θα είναι δύσκολο να προσαρμόσει τους παίκτες στο επιθυμητό αποτέλεσμα, επειδή πρόσφατα έπιασε δουλειά στην ομάδα, επίσης οι ηγέτες της ομάδας δεν είναι σε φόρμα, για να παίξουν στο κατάλληλο επίπεδο.

Είμαι βέβαιος ότι το ποδόσφαιρο θα είναι προσεκτικό, διότι κάθε ομάδα αντιλαμβάνεται ότι αυτός είναι ο προτελευταίος προκριματικός αγώνας και το λάθος μπορεί να κοστίσει το εισιτήριο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, και γι’ αυτό, κατά τη γνώμη μου, θα δούμε ένα θαμπό παιχνίδι στην άμυνα με πολύ αγώνα στο κέντρο του γηπέδου. Και τα στατιστικά στοιχεία λένε ότι οι ομάδες δεν αγαπούν πολύ να παίζουν παραγωγικό ποδόσφαιρο. Ως εκ τούτου, προτείνω να παίξετε το στοίχημα: και οι δύο ομάδες δε θα σκοράρουν.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *