The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Τουρκία εναντίον Κροατία

Turkey-Croatia-05.09

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Πρώτος γύρος

Τρίτη, 5/09/2017, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

To Εσκισεχίρ Ατατούρκ Στάντιουμ

Στις 5 Σεπτεμβρίου στις 9:45 μ.μ. στο Εσκισεχίρ στο Εσκισεχίρ Ατατούρκ Στάντιουμ η εθνική της Τουρκίας θα φιλοξενεί την εθνική ομάδα της Κροατίας στον αγώνα του 8ου γύρου των ευρωπαϊκών προκριματικών του Παγκόσμιου Κυπέλλου του 2018.

Η εθνική της Τουρκίας το καλοκαίρι έχει βιώσει αλλαγή του προπονητή. Οι γενίτσαροι παίζουν ωραία στα προκριματικά, αλλά το σκάνδαλο στο εστιατόριο ανάγκασε τον Φατίχ Τερίμ να εγκαταλείψει τη θέση του προπονητή, στη θέση του οποίου ήρθε όχι λιγότερο φημισμένος για τη Τουρκία ο Μιρτσέα Λουτσέσκου. Μετά από 6 κύκλους προκριματικών οι Τούρκοι με 11 βαθμούς και τη διαφορά τερμάτων 11-6 καταλαμβάνουν την 3η θέση του ομίλου, και οι επερχόμενοι αγώνες με την Ουκρανία και την Κροατία μπορούν όσο να βγάλουν την τουρκική ομάδα στους ηγέτες του ομίλου, τόσο και να της στερήσουν την ευκαιρία για το ταξίδι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Εντός έδρας οι Τούρκοι σε αυτά τα προκριματικά έχουν παίξει τρεις αγώνες, νίκησαν το Κόσσοβο 2:0 και τη Φινλανδία 2:0, καθώς και μοιράστηκαν τους βαθμούς με την Ουκρανία 2:2.

Οι Κροάτες πρέπει να πάρουν εύκολα τους τρεις βαθμούς στον αγώνα με το Κόσσοβο στην έδρα τους στις 2 Σεπτεμβρίου, και στην Τουρκία να παίξουν για να κερδίσουν. Φταίει η ήττα 0:1 από την Ισλανδία στον 6ο γύρο προκριματικών. Λόγω της συγκεκριμένης αποτυχίας οι Κροάτες με 13 βαθμούς και τη διαφορά τερμάτων 11-2 μοιράζονται τη 1-2 θέση στον όμιλο με τους Ισλανδούς, και δεν έχουν το δικαίωμα να χάσουν βαθμούς στους υπόλοιπους αγώνες των προκριματικών. Εκτός έδρα η ομάδα του Τσάτσιτς πραγματοποίησε τρεις αγώνες, εκτός από την ήττα 0:1 από την Ισλανδία, κέρδισε το Κόσσοβο 6:0 και τη Φινλανδία 1:0.

Πρόβλεψη

Οι Τούρκοι και οι Κροάτες συναντήθηκαν 7 φορές μεταξύ τους, κατά τη διάρκεια του κανονικού χρόνου οι γενίτσαροι δεν μπορούσαν ποτέ να κερδίσουν. Τρεις φορές έχουν κερδίσει οι Κροάτες και 4 παιχνίδια τελείωσαν με ισοπαλία, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου γύρου της τρέχουσας επιλογής 1:1 στο Ζάγκρεμπ. Η Κροατία είναι ισχυρότερη τόσο στη σύνθεση όσο και στο παιχνίδι τα τελευταία χρόνια, έτσι και αυτή τη φορά πιστεύω ότι οι φιλοξενούμενοι θα καταφέρουν να κερδίσουν βαθμούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της εθνικής Κροατίας  με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *