The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Τορίνο εναντίον Σασουόλο

Torino-Sassuolo-28.05

Σέριε A Ιταλίας

Αύριο, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ολυμπιακό Στάδιο Τορίνου

Την ερχόμενη Κυριακή η Τορίνο θα παίξει εναντίον Σασουόλο στο 38ο γύρο της Σέριε A Ιταλίας. Αυτός ο αγώνας δεν αποφασίζει πολλά στο τουρνουά, οι ομάδες εδώ και καιρό έπαψαν να έχουν υψηλό κίνητρο στο τουρνουά, αλλά να τελειώσει τη σεζόν σε υψηλή νότα, χωρίς καμία αμφιβολία, θέλει ο καθένας από τους αντιπάλους.

Στην ένατη θέση

Η Τορίνο πριν από τη σεζόν θεωρήθηκε ως ένας από τους υποψηφίους στη ζώνη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Δυστυχώς, η ομάδα του Μιχάιλοβιτς ακόμα είναι πολύ ωμή για τους μεγάλους στόχους. Κατά καιρούς οι «ταύροι» έδειχναν εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, αλλά μεγάλα προβλήματα με την άμυνα καθώς και αστάθεια στο παιχνίδι δεν έδωσαν σ’ αυτήν την ομάδα την ευκαιρία να δημιουργήσουν έστω την εντύπωση του αγώνα για την κορυφή-5. Την ίδια στιγμή εντός έδρας η Τορίνο ξέρει να παίξει, στα 18 παιχνίδια στο Ολυμπιακό Στάδιο η ομάδα σημείωσε 8 νίκες, 8 ισοπαλίες και μόλις δύο ήττες.

Σε φόρμα

Το τέλος της σεζόν η Σασουόλο περνάει στη θετική νότα, αυτή η ομάδα έχει να χάσει επτά παιχνίδια στη σειρά. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου οι «μαύρο-πράσινοι» κατάφεραν να νικήσουν τη Σαμπντόρια, Έμπολι, Ίντερ και Κάλιαρι, έπαιξαν ισοπαλία με την Αταλάντα, Νάπολι και Φιορεντίνα. Στο ενεργητικό της ομάδας υπάρχουν 46 βαθμοί και η 11η θέση στον πίνακα, η νίκη επί των «ταύρων» μπορεί να επιτρέψει στους παίκτες της Σασουόλο να ανέβουν στην δέκατη θέση στον πίνακα. Εκτός έδρας οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι έπαιξαν 18 αγώνες, στους οποίους σημείωσαν έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και οκτώ ήττες.

Πρόβλεψη

Η Τορίνο εδώ και καιρό έχει να κερδίσει εντός έδρας, στο επερχόμενο παιχνίδι οι «ταύροι» έχουν μια καλή ευκαιρία να ευχαριστήσουν τους οπαδούς τους την πολυαναμενόμενη νίκη. Η Σασουόλο είναι σε καλή κατάσταση, αλλά τους καλύτερους τους αγώνες τα παιδιά του Di Francesco παίζουν στην έδρα τους. Η πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή είναι: νίκη της Τορίνο με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *