The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Στόουκ Σίτι εναντίον Λίβερπουλ

StokeCity-Liverpool-29.11

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μπριτάνια Στέιντιουμ

Η Λίβερπουλ την Τετάρτη πρόκειται να επισκεφθεί τη Στόουκ Σίτι στον επόμενο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι είναι στο πλευρό των μελλοντικών φιλοξενουμένων, αν και η ίδια η Λίβερπουλ εκτός έδρας δεν παίζει πάντα με επιτυχία, έχει μόνο 33% των νικών, έτσι ώστε η γραμμή για το επερχόμενο παιχνίδι φαίνεται τουλάχιστον αμφισβητήσιμη.

Δεν το περίμεναν αυτό

Η διοίκηση της Στόουκ Σίτι εκτός εποχής απέκτησε αρκετούς καλούς παίκτες με την ελπίδα ότι αυτές οι μεταφορές θα φέρουν την επιτυχία της ομάδας. Στην επίθεση η Στόουκ πράγματι άρχισε να παίζει πιο ωραία, αλλά την ίδια στιγμή οι «αγγειοπλάστες» έχουν ξεχάσει εντελώς πώς να ενεργήσουν από κοινού στην άμυνα, είχε εξαφανιστεί κάπου η ισορροπία μεταξύ των γραμμών. Μετά από 13 γύρους η Στόουκ έχει μόνο 13 βαθμούς στο ενεργητικό, αυτή η ομάδα βρίσκεται στην 15η θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος. Στην έδρα τους οι μελλοντικοί γηπεδούχοι στο πρωτάθλημα της Αγγλίας της σεζόν 2017–18 έπαιξαν έξι αγώνες, στους οποίους σημείωσαν δύο νίκες και δύο ήττες.

Η Λίβερπουλ εκτός έδρας είναι μετριότητα

Η Λίβερπουλ παίζει καλά στην έδρα της, αλλά εκτός έδρας η ομάδα δεν τα καταφέρνει όλα. Σε έξι εκτός έδρας παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η ομάδα κατάφερε να κερδίσει δύο φορές με δύο ήττες. Στην κατάταξη της αγγλικής ελίτ ποδοσφαίρου  η Λίβερπουλ βρίσκεται στην έκτη θέση, στο ενεργητικό των μελλοντικών φιλοξενουμένων είναι 23 βαθμούς, η διαφορά από την Άρσεναλ και την κορυφύ-4 είναι δύο μονάδες.

Πρόβλεψη

Η Στόουκ και η Λίβερπουλ είναι παραγωγικές ομάδες, αλλά με πολλά λάθη στην άμυνα. Όταν αυτοί οι αντίπαλοι συναντηθούν, είναι πολύ πιθανό ότι θα περαστεί το over στα γκολ. Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες έχουν υψηλό κίνητρο, η Στόουκ Σίτι πολύ κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η Λίβερπουλ αγωνίζεται για την πρόκριση στην πρώτη τετράδα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: over 2,5 με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *