The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Στουτγκάρδη εναντίον Μπορούσια Ντόρτμουντ

Stuttgart-BorussiaDortmund-17.11

Κύπελλο Γερμανίας

Mercedes-Benz Arena

Παρασκευή, 17/11/2017, 09:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μετά από τον καταστροφικό Οκτώβριο η ηγεσία της Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν απόλυσε το τωρινό προπονητή της ομάδας, τον Peter Bos, και ίσως αυτό να είναι ένα λάθος. Στην Μπουντεσλίγκα η κατάσταση της Ντόρτμουντ δεν είναι άσχημη, υπάρχουν ακόμη πιθανότητες να δοθεί η μάχη στην Μπάγερν για το τίτλο στο πρωτάθλημα, αν και είναι δύσκολο να πιστέψουμε σ’ αυτή τη περίπτωση. Ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ το μέγιστο για τις “σφίγγες” είναι η τρίτη θέση στον όμιλο, δηλ. δεν πρόκειται για τα πλέι-οφ στο πρωτάθλημα αυτό.

Στη μέση

Πριν από το διάλλειμα για τα παιχνίδια των εθνικών η Στουτγκάρδη έδειξε καλά αποτελέσματα. Στις τελευταίες πέντε συναντήσεις οι μελλοντικοί γηπεδούχοι κατάφεραν να κερδίσουν τρεις φορές με δύο ήττες. Οι ήττες καταγράφηκαν από τη Λειψία και το Αμβούργο, οι νίκες πάνω στην Κολωνία, το Καϊζερσλάουτερν στο Κύπελλο Γερμανίας και Φράιμπουργκ. Στην κατάταξη της Μπουντεσλίγκα η Στουτγκάρδη βρίσκεται στην 12η θέση, με 13 βαθμούς στο ενεργητικό.

Στην τρόικα

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ μετά από 11 γύρους στη γερμανική ελίτ κατάφερε να κερδίσει 20 βαθμούς, και είναι στην τρίτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα, χάνει από την Μπάγερν έξι μονάδες. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα δεν έχει κερδίσει ούτε μία φορά, χάνοντας από τη Λειψία, Ανόβερο, Μπάγερν και παίζοντας ισοπαλία με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2:2, αν και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού η Ντόρτμουντ είχε το πλεονέκτημα των δύο γκολ. Στους έξι αγώνες εκτός έδρας οι “μαύρο-κίτρινοι” σημείωσαν τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Πρόβλεψη

Η Στουτγκάρδη είναι μια αρκετά καλή γερμανική ομάδα, η οποία στην έδρα της φέτος δεν έχει χάσει ακόμα. Αποτελεί ερώτηση αν η Μπορούσια θα καταφέρει να ξεπεράσει την κρίση. Δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι μετά το διάλειμμα για τα παιχνίδια των εθνικών οι “σφίγγες” θα είναι σε θέση να ξεκινήσουν τη νικηφόρα πορεία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Στουτγκάρδη με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,51.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *