The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα στις 30/08/2018: Σεβίλλη εναντίον Σίγκμα Όλομουτς.

Sevilla(Esp)-SigmaOlomouc(Cze)-30.08

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ – Πλέι-οφ – Φάση 2 από 2

Στάδιο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν

Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018, 10:45  μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Προτεινόμενο στοίχημα: νίκη της Σεβίλλη με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,44

Ο τελευταίος προκριματικός αγώνας θα διεξαχθεί στην Ισπανία, όπου η Σεβίλλη θα συναντηθεί με τη Σίγκμα Όλομουτς.

Η πρώτη μονομαχία έληξε με σκορ 0:1 υπέρ της Σεβίλλη, αλλά η τσεχική ομάδα έχει ακόμα καλές πιθανότητες να προκριθεί στη φάση των ομίλων.

Η Σεβίλλη έπαιξε διφορούμενο πρώτο αγώνα, επειδή η ομάδα δεν ήταν η καλύτερη στο γήπεδο. Στην πραγματικότητα η ενδεκάδα του Pablo Machina έπαιξε κάτω από τις δυνατότητές της, και σκόραρε γκολ στην τύχη. Ταυτόχρονα, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι Σεβιλλιάνοι το κάνουν αυτό – έναν αγώνα παίζουν μεσαία και στο δεύτερο “σκίζουν” τον αντίπαλο. Ειδικά δεδομένου ότι ο δεύτερος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στην έδρα τους…

Ενώ η Σίγκμα Όλομουτς φαινόταν αξιοπρεπής μπροστά από τους οπαδούς της, καθώς η ομάδα έπαιζε στα ίσια με έναν τόσο ισχυρό αντίπαλο. Ναι, εκτός έδρας  η ενδεκάδα του Wenceslas Jilek συνήθως χάνει περισσότερο, αλλά η ίδια είναι αρκετά αποτελεσματική. Αλλά είναι απίθανο η ομάδα να ευχαριστεί με τα αποτελέσματα και αυτή τη φορά, επειδή οι αντίπαλοι δεν είναι από εκείνους που κάνουν συνεχόμενα λάθη στην άμυνα.

Πρόβλεψη

Οι εταιρείες στοιχημάτων είναι σχεδόν σίγουρες για τη νίκη της Σεβίλλης, κάτι που είναι εντελώς λογικό. Οι γηπεδούχοι είναι απλά πιο ισχυροί, τόσο περισσότερο όταν οι αντίπαλοί τους θα ανοίγονται λόγω της επιθυμίας να πετύχουν το στόχο. Και βέβαια, εντός έδρας είναι πάντα πιο εύκολο να παίξεις, άλλωστε έχουν πλεονέκτημα στην κλάση. Έτσι, είναι λογικό να περιμένουμε σίγουρη νίκη των γηπεδούχων… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Σεβίλλη με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,44


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *