The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σπόρτινγκ Λισαβόνας εναντίον Γιουβέντους

Sporting-Juventus-31.10

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Φάση ομίλων

Τρίτη, 31/10/2017, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ζοζέ Αλβαλάδε, Λισαβόνα

Η Γιουβέντους Τορίνου την επόμενη Τρίτη θα παίξει με την πορτογαλική ομάδα Σπόρτινγκ στον τέταρτο γύρο της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Τουρίνιοι βρίσκονται σε εξαιρετική διάθεση, επειδή στον τελευταίο γύρο της Σέριε Α’ οι “ζέβρες” κατάφεραν να νικήσουν την ερυθρόμαυρη Μίλαν 2:0 εκτός έδρας. Αλλά και η Σπόρτινγκ είναι σε καλή φόρμα, τα “λιοντάρια” στην κατάταξη του πρωταθλήματος της Πορτογαλίας χάνουν μόλις δύο βαθμούς από την Πόρτο, έχουν κάθε ευκαιρία στην τρέχουσα σεζόν να προσπαθήσουν να αγωνιστούν για τον τίτλο πρωταθλήτριας.

Τελευταία ευκαιρία

Για τη Σπόρτινγκ, ωστόσο, το επερχόμενο παιχνίδι είναι στην ουσία η τελευταία ευκαιρία να ανέβει στη δεύτερη θέση στις βαθμολογίες του ομίλου D του Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα στο ενεργητικό των “λευκό-πράσινων” είναι τρεις βαθμοί, είναι τρεις μονάδες λιγότερο από τη Γιουβέντους, έξι από την Μπαρτσελόνα. Σε περίπτωση νίκης επί των Τουρίνιων η Σπόρτινγκ θα ισοδυναμεί με τις “ζέβρες” στους βαθμούς.

Καλή φόρμα

Αλλά θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να νικήσει τη Γιούβε, η ομάδα του Αλέγκρι τις τελευταίες δύο εβδομάδες σημείωσε καλή φόρμα, δείχνει όμορφο και παραγωγικό ποδόσφαιρο. Επιπλέον, οι “καραβίδες” μπορούν ακόμα να συναγωνιστούν για την πρώτη θέση στον όμιλο D, και γι’ αυτό είναι απαραίτητο να κερδίσει στο επερχόμενο παιχνίδι τη Σπόρτινγκ, και στη συνέχεια να νικήσει στην έδρα της την Μπαρτσελόνα. Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια η Γιουβέντους μόνο κέρδιζε, έχοντας σημειώσει 14 γκολ στον στόχο των αντιπάλων, δηλ. κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι οι Τουρίνιοι σκοράρουν 3,5 γκολ.

Πρόβλεψη

Η Γιουβέντους επιτέλους κέρδισε δυναμική, και αν είναι έτσι, τότε θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί όταν ποντάρετε κατά αυτής της ομάδας. Η Σπόρτινγκ είναι ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού, πολλά υποσχόμενη, αλλά είναι απίθανο οι Πορτογάλοι να καταφέρουν να κερδίσουν βαθμούς εναντίον των παικτών του Αλέγκρι την ερχόμενη Τρίτη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Γιουβέντους με απόδοση 2,06.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *