The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σπορτ Ρεσίφε εναντίον Ατλέτικο Γκοϊανένσε

SportRecife-AtleticoGoianiense-21.07

Σέριε Α Βραζιλίας

“Estádio da Costa Carvalho Adelmar”, Recife, Pernambuco

Ημερομηνία αγώνα: 21/07/2017 02:00 π.μ. Ώρα Ελλάδας

Στο πλαίσιο του 15ου γύρου της Σέριε Α Βραζιλίας η ομάδα από Ρεσίφε Σπορτ στην έδρα της θα φιλοξενεί την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, η οποία με τη σειρά της είναι μια νέα ομάδα στην ελίτ ποδοσφαίρου Βραζιλίας. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες των στοιχημάτων είναι στην πλευρά της Σπορτ, η οποία παίζει πολύ καλά εντός έδρα της, επιπλέον οι μελλοντικοί γηπεδούχοι αγωνίζονται για τη θέση στην πρώτη εξάδα της Σέριε A, η οποία θα δώσει το δικαίωμα σε αυτήν την ομάδα να παίξει στην επόμενη σεζόν στο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Ήττα μετά τη νίκη

Η Σπορτ Ρεσίφε έχασε στον τελευταίο γύρο της Σέριε A από την Μποταφόγκο, αλλά πριν οι μελλοντικοί γηπεδούχοι είχαν τέσσερις συνεχόμενες νίκες επί της Ατλέτικο Παραναένσε, Άρσεναλ, Κοριτίμπα και Τσαπικοένσε. Στο βαθμολογικό πίνακα της Σέριε A η Σπορτ Ρεσίφε βρίσκεται στην 8η θέση, στο ενεργητικό της ομάδας είναι 21 βαθμοί, μόνο μία μονάδα λιγότερο από την Παλμέιρας και Μποταφόγκο που βρίσκονται στην κορυφή-6.

Στο κάτω μέρος

Με τη σειρά της η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε μετά από 14 γύρους στη Σέριε A βρίσκεται στο κάτω μέρος της βαθμολογίας, δηλαδή, στην 20η θέση. Στο ενεργητικό αυτής της ομάδας υπάρχουν 8 βαθμοί, εκτός έδρα η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε έχει μια ισοπαλία και πέντε ήττες στους έξι αγώνες, η διαφορά τερμάτων είναι 3:13. Στους πέντε τελευταίους αγώνες οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι έχασαν τρεις φορές και δύο φορές έπαιξαν ισοπαλία. Σε κάθε ένα από τους πέντε αγώνες η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε έχανε τουλάχιστον ένα γκολ.

Πρόβλεψη

Η Σπορτ Ρεσίφε έχασε στον τελευταίο γύρο από την Μποταφόγκο, αλλά τα παιδιά από Ρεσίφε έδωσαν μάχη στην ομάδα από το Ρίο, ήταν ενεργά. Σίγουρα στο επερχόμενο παιχνίδι με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε οι μελλοντικοί γηπεδούχοι θα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν. Η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε στην τρέχουσα σεζόν είναι προμηθευτές των βαθμών για όλους, ειδικά όσον αφορά τα εκτός έδρας παιχνίδια. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Σπορτ Ρεσίφε με απόδοση 1,44.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *