The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σουόνσι εναντίον Σαουθάμπτον

Swansea-Southampton-08.05

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τρίτη, 8 Μαΐου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Λίμπερτι Στέιντιουμ

Την ερχόμενη Τρίτη θα παιχτεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας του 31ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας μεταξύ Σουόνσι και Σαουθάμπτον. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι πιστεύουν ότι οι αντίπαλοι έχουν ίσες πιθανότητες επιτυχίας, το ελάχιστο φαβορί της συνάντησης είναι οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι. Η επερχόμενη συνάντηση έχει τεράστια αξία για το τουρνουά και για τους δύο αντιπάλους, στην πραγματικότητα, είναι το πλέι-οφ για το δικαίωμα να ανταγωνιστεί στην ελίτ ποδοσφαίρου της Αγγλίας για την επόμενη σεζόν.

Κακή φόρμα

Στα τελευταία εφτά παιχνίδια η Σουόνσι δεν κατάφερε ποτέ να κερδίσει, σημειώνοντας τέσσερις ήττες και τρεις ισοπαλίες. Τέτοια αποτελέσματα οδήγησαν στο γεγονός ότι η ομάδα της Ουαλίας έπεσε και πάλι στη ζώνη υποβιβασμού, οι “κύκνοι” βρίσκονται στην 18η θέση στην κατάταξη. Στο ενεργητικό της Σουόνσι υπάρχουν 33 βαθμοί, οι μελλοντικοί γηπεδούχοι χάνουν από τη Σαουθάμπτον σε δευτερογενείς δείκτες, αλλά η νίκη την Τρίτη θα βοηθήσει τους «κύκνους» να ανέβουν στη σωτήρια δέκατη έκτη θέση.

Να κρατηθούν

Το περασμένο Σαββατοκύριακο η Σαουθάμπτον ήταν πολύ κοντά στη νίκη στο Goodison Park, αλλά έχασε τη νίκη στο 90ο + 6ο λεπτό, χάνοντας από τον Ντέιβις. Παρόλα αυτά οι “άγιοι” κατάφεραν να φτάσουν στη δέκατη έβδομη θέση, δηλ. μπροστά από τους “κύκνους” στην κατάταξη. Συνολικά εκτός έδρας η Σαουθάμπτον στην τρέχουσα σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας έπαιξε 18 παιχνίδια, στα οποία κέρδισε δύο φορές με οκτώ ισοπαλίες και οκτώ ήττες.

Πρόβλεψη

Η Σαουθάμπτον δεν παίζει πολύ καλά εκτός έδρας, αλλά η ομάδα του Hughes είναι σε καλή αγωνιστική φόρμα, σε αντίθεση με τη Σουόνσι, η οποία τον τελευταίο καιρό αποτύχαινε σχεδόν σε κάθε παιχνίδι. Η πρόβλεψή μας για τον αγώνα: η Σαουθάμπτον δε θα χάσει με απόδοση 1,44.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *