The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σουηδία εναντίον Γαλλία

Sweden-France-09.06

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου

Φρεντς Αρένα, Solna

09/06/2017 09:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ο κεντρικός αγώνας της ερχόμενης Παρασκευής στα Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2018 θα πραγματοποιηθεί στο εθνικό στάδιο της Σουηδίας Φρεντς Αρένα έξω από τη Στοκχόλμη, όπου η εθνική της Σουηδίας θα φιλοξενεί την εθνική της Γαλλίας. Σε περίπτωση επιτυχίας των «τρικολόρ» θα μπορέσουμε σχεδόν να συγχαρούμε αυτή την ομάδα με πρόκριση στον τελικό μέρος του Παγκοσμίου Κυπέλλου, γιατί τότε η ενδεκάδα του Deschamps θα έχει προβάδισμα έξι βαθμών από τον πλησιέστερο διώκτη.

Χωρίς Ιμπραΐμοβιτς

Η εθνική Σουηδίας και χωρίς το Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι μια δύναμη ικανή να ανταγωνιστεί με τις ισχυρότερες ευρωπαϊκές ομάδες. Τουλάχιστον, μετά από πέντε γύρους στον προκριματικό όμιλο Α του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2018 οι Σουηδοί είναι στη δεύτερη θέση, τρεις πόντους μπροστά όχι από οποιονδήποτε αλλά από την εθνική Ολλανδίας, όμως η ήττα στο επερχόμενο παιχνίδι μπορεί να εξουδετερώσει το χάντικαπ και στερήσει την «τρεις κορόνες» τη δεύτερη θέση στον πίνακα του όμιλο της.

Η ισχυρότερη

Η εθνική Γαλλίας είναι απλά η ισχυρότερη στον προκριματικό όμιλο Α. Μετά από πέντε γύρους στο ενεργητικό αυτής της ομάδας υπάρχουν 13 πόντοι: 4 νίκες και μια ισοπαλία, η οποία συνέβη ακόμα στον πρώτο γύρο με μια ομάδα της Λευκορωσίας. Τότε η «τρίχρωμη» μόλις ξεκίνησε την προετοιμασία για το Παγκόσμιο Κύπελλο, μετά από το δύσκολο Euro-2016, όπου αυτή η εθνική πήρε το ασημένιο τρόπαιο. Παρά τον εκτός έδρας χαρακτήρα του επερχόμενου παιχνιδιού, η εθνική της Γαλλίας θεωρείται φαβορί για τις εταιρείες στοιχημάτων.

Πρόβλεψη

Για την εθνική της Γαλλίας ο παράγοντας της έδρας δεν έχει θεμελιώδη σημασία, όπως αποδείχθηκε στον αγώνα κατά της Ολλανδίας, το οποίο οι «τρικολόρ» κέρδισαν με σκορ 1:0. Κάτι παρόμοιο θα πρέπει να αναμένεται και από το επερχόμενο παιχνίδι. Η πρόγνωσή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Γαλλίας με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *