The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σουηδία εναντίον Χιλή

Sweden-Chile-24.03

Φιλικός αγώνας

Φρεντς Αρένα, Solna, Σουηδία

Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους κεντρικούς αγώνες το επόμενο Σάββατο θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ των εθνικών της Σουηδίας και της Χιλής, η οποία θα διεξαχθεί στη σουηδική πρωτεύουσα. Παρά τον παράγοντα της έδρας, οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των νοτιοαμερικανικών. Ταυτόχρονα αξίζει να δοθεί προσοχή στις τελευταίες στατιστικές εντός έδρας των “τρε κρουνες”, καθώς και στο γεγονός ότι οι Χιλιανοί δεν μπόρεσαν να προκριθούν στο τελικό μέρος του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Επιτυχείς προκριματικά

Η εθνική της Σουηδίας θα πάει στο Μουντιάλ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το προσεχές καλοκαίρι στη Ρωσία. Οι Σουηδοί πήραν τη δεύτερη θέση στον όμιλο Α, χάνοντας μόνο από τους ασημένιους πρωταθλητές της Ευρώπης, τους Γάλλους, αλλά ταυτόχρονα νίκησαν τους “τρε κρουνες” εντός έδρας με σκορ 2:1. Μετά τη φάση των ομίλων η εθνική Σουηδίας έπαιξε τους αγώνες για την πρόκριση στο τελικό μέρος του Παγκοσμίου Κυπέλλου εναντίον της εθνικής Ιταλίας, κατάφερε να κερδίσει στο σύνολο των δύο αγώνων το τρομερό αντίπαλο.

Αποκλείστηκαν

Η εθνική Χιλής είναι η νυν πρωταθλήτρια της Νότιας Αμερικής, αλλά ταυτόχρονα οι “κόκκινοι” δεν κατάφεραν να προκριθούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο TOP-5. Μετά από το ανεπιτυχές προκριματικό η εθνική της Χιλής δεν έπαιξε ούτε ένα φιλικό αγώνα. Επίσης, πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή η ομάδα έχει νέο προπονητή, τον Κολομβιανό Reynaldo Rueda Rivera. Γενικώς οι εκτός έδρας αγώνες δίδονται με δυσκολία στους Νοτιαμερικανούς.

Πρόβλεψη

Η εθνική της Σουηδίας στο προκριματικό τουρνουά για Μουντιάλ κατάφερε να νικήσει στην έδρα της τους Γάλλους και Ιταλούς, έπαιξε ισοπαλία με την Ολλανδία. Αυτό δείχνει ότι στην έδρα της είναι επικίνδυνος αντίπαλος που πρέπει να προσέξουν. Με τη σειρά τους οι Χιλιανοί παίζουν διστακτικά εκτός έδρας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτό το παιχνίδι: Η εθνική Σουηδίας δεν θα χάσει με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *