The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σουηδία – Βέλγιο στις 22/6/2016, 22:00

Sweden-Belgium-22.06

Ένας από τους αγώνες του Euro 2016 την ερχόμενη Τετάρτη θα είναι η αναμέτρηση των εθνικών Σουηδίας και Βελγίου. Οι “Βίκινγκς” στο ενεργητικό τους έχουν μόνο ένα βαθμό, ενώ οι “κόκκινοι διάβολοι” έχουν τρεις βαθμούς, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για την πρόκριση στο γύρο των πλέι-οφ, οπότε όσο από την εθνική Σουηδίας, τόσο και από τη βελγική ομάδα μπορούμε να αναμένουμε έντονη δράση στον επερχόμενο παιχνίδι.

Η εθνική Σουηδίας στα γήπεδα ποδοσφαίρου της Γαλλίας δείχνει ένα καλό επίπεδο του ποδοσφαίρου, και στο ματς με την Ιταλία θα μπορούσε να υπολογίζει τουλάχιστον ισοπαλία, αλλά διαφορετική άποψη είχε ο επιθετικός των “μακαρονάδων” ο Έντερ, ο οποίος στο 88ο λεπτό του αγώνα σκόραρε το νικητήριο γκολ και έφερε στην ομάδα του τρεις βαθμούς. Ένας βαθμός στον κουμπαρά αναγκάζει τους Βορείους να παίζουν επιθετικά στον επερχόμενο αγώνα.

Το πρώτο παιχνίδι στο Euro 2016 δόθηκε με μεγάλη δυσκολία στους Βέλγους. Οι Ιταλοί ήταν πολύ αποτελεσματικοί στην ολοκλήρωση, ενώ οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν είχαν χρησιμοποιήσει μερικές ευνοϊκές στιγμές για να σκοράρουν. Ο Wilmots έχει διορθώσει την κατάσταση στο δεύτερο αγώνα του τουρνουά εναντίον της εθνικής Ιρλανδίας. Η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο έχει συντρίψει απλώς τον αντίπαλο, πετυχαίνοντας τρία αναπάντητα γκολ. Τώρα στο ενεργητικό της η βελγική ομάδα έχει τρεις πόντους, αλλά αυτό μπορεί να μην είναι αρκετό για την πρόκριση από τον όμιλο, οπότε οι «διάβολοι» σίγουρα θα δραστηριοποιηθούν την ερχόμενη Τετάρτη.

Πρόβλεψη

Οι Σουηδοί πρέπει να σκοράρουν για τη νίκη, και οι Βέλγοι στη σύνθεσή τους έχουν  τους ισχυρότερους εκτελεστές. Η ενδεκάδα του Marc Wilmots έχει αφήσει το γήπεδο στο σημερινό Euro χωρίς γκολ, και είναι απίθανο να θέλει την επανάληψη αυτής της κατάστασης. Το επερχόμενο ματς σίγουρα θα είναι καρποφόρο, και η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: over 2,0 με απόδοση 1,56 στην εταιρεία William Hill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *