The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σοσό εναντίον Μαρσέιγ

sochaux-marseille-13-12

Λιγκ Καπ Γαλλίας Γύρος των 16

αύριο, 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Σταντ Ωγκύστ-Μπονάλ

Στο πλαίσιο του γύρου των 16 του Λιγκ Καπ Γαλλίας η ομάδα από τη Λιγκ 2 η Σοσό εντός έδρας θα φιλοξενεί την Ολιμπίκ Μαρσέιγ. Στην τρέχουσα σεζόν η Μαρσέιγ έχει πρόβλημα με τα αποτελέσματα, ειδικά σε εκτός έδρας παιχνίδια, αλλά τον τελευταίο καιρό στην ομάδα του Γκαρσία υπάρχουν σαφής θετική εξέλιξη, το Σάββατο κατάφερε κιόλας να κερδίσει εκτός έδρας τη Ντιζόν με σκορ 2:1, οπότε η Μαρσέιγ είναι στο σωστό δρόμο, και σίγουρα θα έρθει στη Σοσό για τη νίκη.

Καλή κατάσταση

Η Σοσό, αν κρίνουμε από τα αποτελέσματα της ομάδας τον τελευταίο καιρό, είναι σε καλή κατάσταση, αλλά θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στο γεγονός ότι οι αντίπαλοι αυτής της ομάδας ήταν οι ομάδες όχι πολύ υψηλού επιπέδου, όπως η Τουρ, Γκαζελέκ Αζαξιό, Bourg-Peronnas και Amiens. Στην κατάταξη του πίνακα του Λιγκ 2 η Σοσό βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 29 βαθμούς στο ενεργητικό.

Η ομάδα από Λιγκ 1

Μετά από δύο συνεχόμενες νίκες στην Λιγκ 1 η ομάδα της Μαρσέιγ ανέβηκε στην όγδοη θέση στην κατάταξη της ντιβισιόν της γαλλικής ελίτ. Στο ενεργητικό της ομάδας έχει τώρα 24 πόντους και πολύ μικρό χάντικαπ έως τη ζώνη των ευρωπαϊκών κυπέλλων. Ο Γκαρσία είναι ένας προπονητή με όνομα, ο οποίο προπονούσε αρκετά επιτυχώς τη Ρόμα. Η Μαρσέιγ τώρα χρειάζεται νίκες, τόσο σε αγώνες, όσο και στα τουρνουά, και το Λιγκ Καπ είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να αυξήσει την αυτοεκτίμησή της.

Πρόβλεψη

Η Μαρσέιγ στον απόηχο της επιτυχίας πηγαίνει στην ομάδα από την Λιγκ 2 Σοσό. Ο Σύλλογος του Γκαρσία το τελευταίο Σαββατοκύριακο κέρδισε τον πρώτη εκτός έδρας αγώνα στην Λιγκ 1 και θα προσπαθήσει να εδραιώσει αυτήν την επιτυχία την επόμενη Τρίτη με τη σίγουρη νίκη επί του όχι πολύ δυνατό αντίπαλο. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι δύο από τα τρία προσωπικά τελευταία παιχνίδια έληξαν με νίκες της Ολυμπιακό Μαρσέιγ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Μαρσέιγ με απόδοση 1,91.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *