The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σλάβια Πράγας – Ροστόφ στις 28/6/2016 στις 16:00

SlaviaPrague-Rostov-28.09

Την Τρίτη, 28 Ιουνίου και ώρα 16:00 σε φιλικό αγώνα θα αναμετρηθούν η Σλάβια Πράγας Τσεχίας και η ρωσική Ροστόφ.

Η Σλάβια χάρη στην ισχυρή ολοκλήρωση της σεζόν κατάφερε να τερματίσει στην 5η θέση του πρωταθλήματος της Τσεχίας και κέρδισε το δικαίωμα να συμμετάσχει στο Europa League την ερχόμενη σεζόν, την προετοιμασία στην οποία η ομάδα ξεκίνησε πολύ καιρό και πρόλαβε να παίξει 5 φιλικούς αγώνες αυτό το καλοκαίρι. Βέβαια μετά από δύο νίκες επί Benesova 4:1 και Σλόβαν 4:0, και την ισοπαλία με Ruzomberok 1:1, στα τελευταία δύο παιχνίδια η ομάδα έχασε με το ίδιο σκορ 1:2 από τη  Σάλτσμπουργκ και Λουντογκόρετς.

Η Ροστόφ επιστρέφει από τις διακοπές μετά την καλύτερη σεζόν στην ιστορία της, η ομάδας του Ροστόφ έγινε η δεύτερη πρωταθλήτρια της Ρωσίας, στους 30 γύρους σκοράροντας 63 πόντους, με διαφορά τερμάτων 41:20, και αυτή τη σεζόν θα παίξει στα προκριματικά του Champions League. Στον επερχόμενο αγώνα η ομάδα του Κουρμπάν Μπιερντίεφ έρχεται με τη νικηφόρα σειρά των 4 παιχνιδιών με συνολικό σκορ των 8:2.

Η Σλάβια και η Ροστόφ δεν είχαν συναντηθεί μεταξύ τους ποτέ στην ιστορία, οι φιλικοί αγώνες είναι περίοδος για πειράματα και τολμηρές αποφάσεις των προπονητών. Γι’ αυτό περιμένω να δω στη σύνθεση των Ρώσων πολλού παίκτες που δεν υπήρχαν στην ομάδα την περασμένη σεζόν, και αυτοί θα προσπαθήσουν να δείξουν τον εαυτό τους στο πρώτο ματς μετά τις διακοπές. Και η Σλάβια αυτό το καλοκαίρι πάντα σκόραρε τουλάχιστον 1 γκολ. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, οι πρόβλεψή μου είναι over 2,5.

Πρόβλεψη: over 2,5 με απόδοση 1,75 στην εταιρεία 1xbet.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *