The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σκωτία – Σλοβενία

Scotland-Slovenia-26.03

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Φάση ομίλων

Κυριακή, 26 Μαρτίου, 08:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Hampden Park“, Γλασκόβη

Την ερχόμενη Κυριακή η εθνική Σκοτίας θα συναντηθεί με την εθνική Σλοβενίας στον πέμπτο γύρο του προκριματικού τουρνουά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Και οι δύο ομάδες θέλουν να προκριθούν στη Ρωσία, οπότε το επερχόμενο παιχνίδι αναμένεται να είναι πολύ μαχητικό και όπως λένε σε τέτοιες περιπτώσεις, για τρία αποτελέσματα. Οι Σκωτσέζοι για να μπορούν πραγματικά να διεκδικήσουν θέση στο πρώτο δυάρι των ομάδων, πρέπει να κερδίσουν στο επερχόμενο παιχνίδι, έτσι δεν υπάρχει τίποτα περίεργο στο γεγονός ότι από τους μελλοντικούς γηπεδούχους οι εταιρείες στοιχημάτων αναμένουν δραστηριότητας. Γι’ αυτό το λόγο οι Σκωτσέζοι είναι ξεκάθαρο φαβορί της αντιπαράθεσης.

Πολλές μεγάλες ήττες

Η εθνική Σκωτίας ξεκίνησε στο προκριματικό τουρνουά για το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2018 με μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Μάλτας με σκορ 5:1, αλλά δεν είχε την ίδια ακόλουθη συνέχεια. Μετά υπήρξε μία εντός έδρας ισοπαλία με τη Λιθουανία 1:1, καθώς και δύο μεγάλες ήττες από τη Σλοβακία και την Αγγλία. Το επίπεδο των μελλοντικών γηπεδούχων προκαλεί μεγάλο ερώτημα.

Έμπειροι Βαλκάνιοι

Ενώ η Σλοβενία έχει έμπειρη και ποιοτική άμυνα, η οποία στο τρέχον προκριματικό κύκλο δεν έχει χάσει ποτέ. Οι Σλοβένοι έπαιξαν ισοπαλία με τη Λιθουανία και την Αγγλία, νίκησαν τους Σλοβάκους και τη Μάλτα. Οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι παίζουν συχνά το ποδόσφαιρο του «πάτους» στην άμυνα, αλλά την ίδια στιγμή έχουν κάποιους πολύ εξειδικευμένους παίκτες στην επίθεση. Πρωτ’ απ’ όλα είναι ο Ίλιτς, Μπίρσα και Κούρτιτς.

Πρόβλεψη

Η εθνική Σλοβενίας είναι μια ομάδα που είναι σε θέση να επιτύχει τους στόχους της, η ομάδα αυτή τα τελευταία χρόνια επανειλημμένα προκρινόταν σε διάφορα φόρουμ ποδοσφαίρου, σε αντίθεση με τους Σκωτσέζους. Επιπλέον, εκτός έδρας οι Βαλκάνιοι παίζουν αρκετά σίγουρα, έτσι η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Σλοβενία δε θα χάσει με απόδοση 1,61.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *