The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σετούμπαλ – Τοντέλα

setubal-tondela-23-12-1

Στις 23 Δεκεμβρίου 2016 στις 09:00 μ.μ. στο πλαίσιο του 15 γύρου της Πριμέιρα Λίγα Πορτογαλίας στο γήπεδο “Bonfim” θα πραγματοποιηθεί αγώνας μεταξύ της τοπικής Σετούμπαλ και Τοντέλα.

Το τρέχον πρωτάθλημα για τη Σετουμπάλ προς το παρόν πάει σχετικά καλά, ωστόσο, η διαφορά από την ζώνη του υποβιβασμού 5 μονάδες δεν επιτρέπει στην ομάδα με ανακούφιση να πλησιάσει τη μέση της σεζόν. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε γύρων η Σετούμπαλ σημείωσε 6 πόντους από τους 15 δυνατούς, όπου έχασε από τη Ρίο Άβε 0:1, τη Σπόρτινγκ 2:0 και Γκιμαράες 3: 1, καθώς και νίκησε τη Μορεϊρενσε 1:2 και την Έστοριλ 2:0.

Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν και άλλες ομάδες που έχουν επιτύχει πολύ χειρότερα αποτελέσματα. Μία από αυτές είναι η Τοντέλα. Ισοπαλία στην ακραία περιοδεία με την Μποαβίστα 1:1 έχει παρατείνει τη σειρά χωρίς νίκες της Τοντέλα έως 3 παιχνίδια. Έτσι, πριν η Τοντέλα έχασε από τη Νασιονάλ 3:2 και Ρίο Άβε 3:1, και ακόμα νωρίτερα νίκησε την Γκιμαράες 2:1. Στο τέλος έχοντας σκοράρει 10 πόντους σε 14 γύρους από την αρχή του πρωταθλήματος, η Τοντέλα καταλαμβάνει την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Πρόβλεψη

Η ιστορία των προσωπικών συναντήσεων μεταξύ των ομάδων αυτών έχει 3 επίσημα ματς, όπου δύο φορές έχει κερδίσει η Σετούμπαλ και μια φορά η Τοντέλα. Και οι δύο ομάδες δείχνουν πολύ θλιβερό παιχνίδι σε αυτό το πρωτάθλημα, αλλά η Σετούμπαλ έχει πλεονέκτημα στο επερχόμενο παιχνίδι. Συμφωνώ απόλυτα με τους bookmakers που θεωρούν τη Σετούμπαλ ξεκάθαρο φαβορί αυτού του ζευγαριού. Στοίχημα για τον αγώνα: νίκη 1.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *