The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σερβία (21) εναντίον Ισπανία (21)

SerbiaU21-SpainU21-23.06

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-21

Zdzisław krzyszkowiak Stadium, Bydgoszcz

Ημερομηνία αγώνα: 23/06/2017 09:45 μ.μ. ώρα Ελλάδας

Ένα από τα παιχνίδια της επόμενης Παρασκευής θα είναι ο αγώνας του τρίτου γύρου της φάσης των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21 μεταξύ της εθνικής Ισπανίας U-21 και της εθνικής Σερβίας U-21. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες των στοιχημάτων είναι στην πλευρά των Ιβήρων οι οποίοι έπαιξαν πολύ δυναμικά τα δύο πρώτα παιχνίδια, αλλά την ίδια στιγμή οι παντογνώστες αφήνουν και στους νέους Βαλκάνιους ελάχιστες πιθανότητες επιτυχίας στο επερχόμενο παιχνίδι.

Οι ηγέτες του ομίλου Β

Η εθνική της Ισπανίας U-21 έπαιξε δύο αγώνες στη φάση των ομίλων και τους δύο κέρδισαν. Πρώτα οι Ίβηρες υπερίσχυσαν την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας U-21, νικώντας με σκορ 5:0, και στη συνέχεια έπεσαν και οι γεωγραφικοί γείτονες των Ισπανών, η εθνική Πορτογαλίας U-21, το αποτέλεσμα του αγώνα 3:1 υπέρ της Φούρια Ρόχας. Ως αποτέλεσμα, στο ενεργητικό της εθνική Ισπανίας U-21 υπάρχουν έξι βαθμοί, και η διαφορά τερμάτων 8:1.

Μικρή πιθανότητα

Η εθνική Σερβίας U-21 έχει ακόμα ελάχιστες πιθανότητες να μπει στα play-offs του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων, αλλά είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς σε αυτή την εξέλιξη. Πρώτα, θα πρέπει να νικήσει τους Ίβηρες στο επερχόμενο παιχνίδι, δεύτερον, είναι πολύ σημαντικό το τι ομάδες και με πόσους βαθμούς στο αποθεματικό θα καταλάβουν τις δεύτερες θέσεις στους άλλους προκριματικούς ομίλους. Γενικώς, πάρα πολλά διαφορετικά «αλλά». Και το πιο σημαντικό, η εθνική Σερβίας U-21 είναι αισθητά κατώτερη από τους Ισπανούς συνομήλικους στο επίπεδό της.

Πρόβλεψη

Η εθνική της Ισπανίας U-21 έχει αμφίβολο κίνητρο στο τουρνουά για τον επόμενο αγώνα εναντίον της εθνικής Σερβίας U-21, αλλά το επίπεδο των μελλοντικών αντιπάλων είναι πολύ διαφορετικό, έτσι το στοίχημα στο φαβορί σε αυτό το ζευγάρι φαίνεται ενδιαφέρουσα επιλογή. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ισπανίας U-21 με απόδοση 1,80.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *