The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σερβία – Ρωσία στις 5/6/2016, 19:00

Сербия-Россия-05.06

Τον τελευταίο αγώνα δοκιμής πριν από το Euro-2016 η εθνική της Ρωσίας θα παίξει κόντρα στην εθνική Σερβίας, και ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Louis II» στο Μονακό. Η επιλογή της θέσης του αγώνα δεν αποτελεί έκπληξη, αφού ο πρόεδρος του συλλόγου από το πριγκιπάτο είναι ένας Ρώσος επιχειρηματίας Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, ο οποίος κάλεσε τους Ρώσους να παίξουν φιλικό στο γήπεδο της ομάδας του.

Πρωταθλητές των φιλικών αγώνων

Παρά το γεγονός ότι η εθνική Σερβίας δεν μπήκε στον τελικό γύρο του Euro-2016, ο προπονητής αυτής της ομάδας ο Σλαβολιούμπ Μουσελίν αποφάσισε να μην χάνει χρόνο και να εκμεταλλευτεί αυτή τη στιγμή για να διορθώσει τα λάθη του προκριματικού, και να δει το πλησιέστερο αποθεματικό της εθνικής. Οι Σέρβοι κατά την τελευταία εβδομάδα έχουν ήδη παίξει δύο φιλικούς αγώνες με τις ομάδες από την Κύπρο και Ισραήλ, και τους δύο κέρδισαν, τους νησιώτες με σκορ 1:0, και τη ομάδα από τη Μέση Ανατολή 3:1.

Τελευταία δοκιμή

Ο Σλούτσκι έχει φορτώσει τους παίκτες της εθνικής Ρωσίας τόπο πολύ κατά την εκπαίδευση, έτσι ώστε αυτοί μόλις έσυραν τα πόδια τους στο τέλος του αγώνα κατά των Τσέχων. Ως αποτέλεσμα, ήττα 1:2 από τους Δυτικούς Σλάβους, δυσάρεστη, αλλά ανεκτή. Στην αναμέτρηση με τους Σέρβους η λειτουργική κατάσταση των Ρώσων θα πρέπει να είναι πολύ υψηλότερη, αλλά αν θα είναι αρκετό αυτό για τη νίκη στην ισχυρή βαλκανική ομάδα;

Πρόβλεψη

Ο Σλαβολιούμπ Μουσελίν πολλά χρόνια προπονούσε διάφορες ομάδες των παικτών της Premier League της Ρωσίας, και πολλούς ποδοσφαιριστές της σημερινής εθνικής Ρωσίας ξέρει πολύ καλά «από τα κούνια». Εδώ, άφαγε, οι Σέρβοι έχουν ένα μικρό πλεονέκτημα, όμως οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τους Ρώσους φαβορί για το επερχόμενο αγώνα. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι παίκτες του Σλούτσκι θα προσπαθήσουν να αποφεύγουν τους τραυματισμούς, καθώς σε έξι ημέρες έχουν να παίξουν τον πρώτο αγώνα του Euro-2016 κόντρα στην Αγγλία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Η Σερβία δεν θα χάσει με απόδοση 1,55 στην εταιρεία WilliamHill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *