The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σερβία εναντίον Ουαλία

Serbia-Wales-11.06

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου

Κυριακή, 11 Ιουνίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Μαρακανά

Στον όμιλο D των προκριματικών Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου του 2018 η εθνική της Σερβίας και η εθνική της Ουαλίας θα παίξουν μεταξύ τους. Και οι δύο αυτές ομάδες αγωνίζονται για να προκριθούν στην τελική κλήρωση, αυτή τη στιγμή περισσότερες πιθανότητες έχουν οι Βαλκάνιοι, αλλά το αποτέλεσμα του επερχόμενου παιχνιδιού μπορεί να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό την ισορροπία. Οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν σε αυτό το ζευγάρι τη σερβική ομάδα ξεκάθαρο φαβορί, αλλά να μην υποτιμάμε και την Ουαλία, στο Euro-2016 αυτή η ενδεκάδα έπαιξε πολύ ισχυρά.

Με τη διάθεση

Μετά που η εθνική Σερβίας έχει αποτύχει στο προκριματικό τουρνουά για το Euro-2016, αυτή η βαλκανική ομάδα θα ήθελε να λάβει ικανοποίηση, αποκτώντας την πρώτη θέση στον όμιλο D, η οποία θα επιτρέψει το άμεσο εισιτήριο για τη Ρωσία. Αυτή τη στιγμή οι Σέρβοι στο ενεργητικό τους έχουν 11 πόντους και το προβάδισμα στην κατάταξη, αλλά οι Ιρλανδοί κρέμονται στην ουρά, έχουν το ίδιο αριθμό πόντων.

Προς το παρόν τέταρτη

Ο προκριματικός όμιλος D στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 αποδείχθηκε αρκετά ομαλός, τέσσερις ομάδες φιλοδοξούν να μπουν στο top-2. Η εθνική Ουαλίας μετά από πέντε παιχνίδια στους προκριματικούς γύρους έχει μόνο 7 πόντους, μία νίκη και τέσσερις ισοπαλίες, οι Ουαλοί ποτέ δεν έχουν χάσει ακόμα, αλλά και νίκες είναι πολύ λίγες σ’ αυτή την ομάδα. Εκτός έδρας οι Βρετανοί έπαιξαν δύο αγώνες στα προκριματικά, με τους Αυστριακούς 2:2, τους Ιρλανδούς 0:0.

Πρόβλεψη

Το αποτέλεσμα του επερχόμενου παιχνιδιού είναι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες, οπότε σε αυτό το ζευγάρι θα επικρατήσει η προσοχή. Όσο οι Σέρβοι, τόσο και οι Ουαλοί έχουν καλή αμυντική γραμμή, έτσι ώστε είναι δύσκολο στο επερχόμενο παιχνίδι να υπάρχει μεγάλος αριθμός των γκολ, αντιθέτως, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι ο αγώνας αυτός θα γίνει του under. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: under 2,5 με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *