The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σεντ Ετιέν εναντίον Μπορντό

SaintEtienne-Bordeaux-05.05

Τουρνουά:  Λιγκ 1

Τόπος διεξαγωγής:  Zhoffrua Gishar“, Σεντ Ετιέν

Ημερομηνία αγώνα:  05/05/2017 09:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Την ερχόμενη Παρασκευή η Σεντ Ετιέν εντός έδρας της θα φιλοξενεί την Μπορντό, και οι δύο αυτές ομάδες στη Λιγκ 1 αγωνίζονται για την πρόκριση στη ζώνη Europa League, η ήττα για τη Σεντ Ετιέν θα σήμαινε τον αποκλεισμό από αυτόν τον αγώνα, ενώ η νίκη των «πράσινων» – αντιθέτως την επιδείνωση της κατάστασης.

Προς το παρόν έβδομη

Μετά από 34 γύρους στο ενεργητικό της Σεντ Ετιέν υπάρχουν 49 πόντοι, και η έβδομη θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος. Η αποχή από την Μπορντό και την πέμπτη θέση, η οποία σίγουρα θα είναι του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, είναι 7 πόντοι, αλλά οι μελλοντικοί αντίπαλοι των «πράσινων» έχουν ένα παιχνίδι περισσότερο, έτσι ώστε στους χαμένους πόντους η Σεντ Ετιέν χάνει από την Μπορντό μόλις τέσσερις πόντους, αντίστοιχα, η νίκη στην προσεχή συνάντηση θα μειώσει το χάντικαπ μέχρι μία μονάδα. Συνολικά εντός έδρας αυτή τη σεζόν η Σεντ Ετιέν έπαιξε 17 αγώνες στη Λιγκ 1, έχει 7 νίκες, οκτώ ισοπαλίες και δύο ήττες.

Απόκτησαν τη φόρμα

Η Μπορντό σε τέσσερις τελευταίους αγώνες στην Λιγκ 1 έχει καταφέρει να σημειώσει τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Η μοναδική ισοπαλία ήρθε στο εκτός έδρας ματς με την Ντιζόν, ενώ οι νίκες καταγράφηκαν πάνω στη Μετς, Ναντ και Μπαστιά. Στο πλαίσιο του γαλλικού πρωταθλήματος αυτή τη σεζόν η Μπορντό εκτός έδρας έπαιξε 17 αγώνες, όπου σημείωσε 6 νίκες, 6 ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Πρόβλεψη

Στο ζευγάρι Σεντ Ετιέν – Μπορντό οι bookmakers πιστεύουν ότι οι μελλοντικοί αντίπαλοι έχουν περίπου ίδιες πιθανότητες επιτυχίας, αλλά θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι «πράσινοι» στην Λιγκ 1 θεωρούνται ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού. Σε αυτό το ζεύγους το στοίχημα στην γηπεδούχο είναι λογικό, και η απόδοση για τη Σεντ Ετιέν είναι πολύ ελκυστική. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: η Σεντ Ετιέν δε θα χάσει με απόδοση 1,47.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *