The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα

sevilla-barcelona-06-11

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Κυριακή, 6 Νοεμβρίου, 9:45 μ.μ. (Ώρα Ελλάδας)

Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν

Η Μπαρτσελόνα βιώνει ελαφρώς στασιμότητα. Στους τελευταίους 3 επίσημους αγώνες –1 ήττα και 2 ελάχιστες νίκες.

Οι αντίπαλοι που νικήθηκαν από την Μάρσα στα δύο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος δεν ήταν οι ομάδες, με τις οποίες οι Καταλανοί πρέπει να αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Έπρεπε να ικανοποιηθούν με την ελάχιστη νίκη επί της Γρανάδα (1:0), η οποία αυτή τη σεζόν σημείωσε 3 πόντους σε 10 παιχνίδια. Η Μπάρτσα απλά ήθελε να εξοικονομήσει τη δύναμή της πριν πάει στο Μάντσεστερ – θα πείτε εσείς. Λοιπόν, πού είναι το αποτέλεσμα; Ο αγώνας εντός του Champions League χάθηκε. Πριν από αυτό ήταν η δύσκολη νίκη επί της Βαλένθια, κερδισμένη στην παράταση. Το γυμνό μάτι μπορεί να δει ότι η Μπάρτσα έχει φρενάρει.

Η Σεβίλλη κρατάει το κεφάλι ψηλά παρά την αλλαγή του προπονητή. Αυτή τη σεζόν η ενδεκάδα του Sampaoli έπαιξε 7 εντός έδρας αγώνες και τους κέρδισε όλους. Είναι γνωστό σε όλους ότι είναι πολύ δύσκολο να κατακτηθεί τελευταία το Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν. Πρόσφατα εδώ ήρθε η Ατλέτικο και δεν μπόρεσε να σκοράρει ούτε ένα γκολ.

Θα πρέπει να σημειωθεί αυτή η τάση της Σεβίλλης – σε παιχνίδια κόντρα σε ισχυρά κλαμπ καταφέρνει να παίζει πολύ καλά στην άμυνα. Εάν πάρετε τους αγώνες αυτής της σεζόν με την Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιουβέντους, Λυών και Βιγιαρεάλ, στη στήλη με τα τέρματα που έχουν δεχθεί βλέπουμε μηδέν. Μου φαίνεται ο Sampaoli κατάφερε να κάνει κάτι που δεν ήταν δυνατό για τον Emery, δηλαδή να βελτιώσει το παιχνίδι στην αμυντική γραμμή.

Ο Άλμπα, Πικέ, Ινιέστα είναι ακόμα τραυματισμένοι. Η απουσία των δύο βασικών αμυντικών αυξάνει τις πιθανότητες της Σεβίλλης για μεγάλο αριθμό γκολ. Θα μπορέσει η Μπάρσα να απαντήσει με μεγαλύτερο; Ο Suarez, Neymar και Μέσι στα τελευταία τρία παιχνίδια για τρεις σκόραραν μόλις 4 γκολ. Κάθε χρόνο η Μπαρτσελόνα όλο και περισσότερο δυσκολεύεται να παίξει στη Σεβίλλη. Μόνο 2 νίκες μεγαλύτερες από 1 γκολ στα τελευταία 6 παιχνίδια.

Η Μπάρσα για την προετοιμασία για τον αγώνα είχε 1 ημέρα περισσότερο από ό, τι οι «ερυθρόλευκοι». Αλλά εάν η Μπάρσα είχε καταστροφική εκτός έδρας συνάντηση στην Αγγλία, η Σεβίλλη ήσυχα κέρδισε εκτός έδρας την Ντιναμό Ζάγκρεμπ (4:0), παίζοντας ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο σε πλειοψηφία.

Φέτος για την ενδεκάδα του Enrique είναι πολύ δύσκολα ταξίδια στις ομάδες που παίζουν καλά εκτός έδρας. Εκτός από το ήδη αναφερθέντα αγώνα στην Αγγλία, υπήρχαν βαριές νίκες της βούλησης επί της Βαλένθια και της Μπορούσια Ντόρτμουντ, καθώς και η ελάχιστη νίκη επί της Αθλέτικ. (1:0).

Πιστεύω ότι με αυτά τα δεδομένα κερδοφόρο είναι να στοιχηματίσετε στη Σεβίλλη, η πρόβλεψή μου: χάντικαπ 1 (+1) με απόδοση 1,90.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *