The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σεβίλλη εναντίον Λίβερπουλ

Sevilla-Liverpool-21.11

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ

Τρίτη, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν

Την επόμενη Τρίτη η Σεβίλλη στην έδρα της στο Στάδιο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν θα φιλοξενεί τη Λίβερπουλ στον πέμπτο γύρο της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι εταιρείες στοιχημάτων πιστεύουν ότι οι πιθανότητες επιτυχίας στο επερχόμενο παιχνίδι στους αντιπάλους είναι περίπου ίσιες: η Σεβίλλη παίζει πολύ καλά εντός έδρας, ενώ οι «κόκκινοι» είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, όπως φαίνεται πολύ καλά από τα πρόσφατα αποτελέσματα της ενδεκάδας του Κλοπ.

Δεύτερη στον όμιλο

Η Σεβίλλη μετά από τέσσερις γύρους βρίσκεται στη δεύτερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα του ομίλου Ε, στο ενεργητικό των «ερυθρόλευκων» υπάρχουν 7 βαθμοί, ένα βαθμό λιγότερο από τη Λίβερπουλ, δύο περισσότερα από τη Σπαρτάκ. Η νίκη στο επερχόμενο παιχνίδι είναι πολύ σημαντική για τους Ισπανούς, αν καταφέρουν να κερδίσουν τους τρεις βαθμούς από τους «κόκκινους», σε ένα μεγάλο ποσοστό της πιθανότητας θα κερδίσουν στον όμιλό τους.

Δεν έχει αντιρρήσεις στην ισοπαλία

Η Λίβερπουλ στον έκτο γύρο της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ στο «Άνφιλντ» θα φιλοξενεί τη Σπαρτάκ, ακόμη και αν η ομάδα από τη Μόσχα στον αγώνα κατά των Σλοβένων θα είναι σε θέση να κερδίσει τους τρεις βαθμούς, η ενδεκάδα του Carrera θα μαζέψει μόνο οκτώ βαθμούς. Δεδομένου ότι μεταξύ των Βρετανών και των Ισπανών υπάρχουν δύο μονάδες χάντικαπ, μπορούμε να υποθέσουμε ότι η Λίβερπουλ την επόμενη Τρίτη δεν θα πει όχι στην ισοπαλία, η οποία θα της κρατήσει την πρώτη θέση στο γκρουπ.

Πρόβλεψη

Η Σεβίλλη εντός έδρας παίζει πολύ καλά, κατάφερε να νικήσει την Μάριμπορ και την Σπαρτάκ, στη Πριμέρα έχει πέντε νίκες στους έξι αγώνες και μία ισοπαλία. Με τη σειρά της η Λίβερπουλ εκτός έδρας χάνει πολλά, δεν παίζει τόσο σίγουρα όπως στην έδρα της, μπορεί να συμφωνήσει και στην ισοπαλία, ενώ η Σεβίλλη θα παίξει μόνο για τη νίκη την επόμενη Τρίτη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Σεβίλλη δε θα χάσει με απόδοση 1,46.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *