The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σαχτάρ Ντόνετσκ – Μπράγκα 14/04/2016

Шахтер-Брага-14.04

Στις 14 Απριλίου στο γήπεδο της πόλης Λβιβ “Arena Lviv” η ουκρανική ομάδα Σαχτάρ Ντόνετσκ στο δεύτερο προημιτελικό αγώνα του Europa League θα υποδεχτεί την πορτογαλική Μπράγκα. Θα καταφέρουν να περάσουν οι ανθρακωρύχοι στο επόμενο στάδιο του δεύτερου σημαντικού ευρωπαϊκού κυπέλλου;

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Μπράγκα: πιθανότητες των ομάδων

Η ενδεκάδα του Mircea Lucescu σήμερα είναι η πιο αποτελεσματική ομάδα στο ουκρανικό πρωτάθλημα. Επιπλέον, αυτή η ομάδα είναι ένας από τους κύριους διεκδικητές του τίτλου του πρωταθλητή.

Στο Europa League η Σαχτάρ δείχνει επίσης καλά αποτελέσματα. Η ομάδα έχει καταφέρει να ξεπεράσει τέτοιες ισχυρές ομάδες όπως η Σάλκε της Γερμανίας και η Άντερλεχτ του Βελγίου. Και το έκανε με σιγουριά. Στο πρώτο προημιτελικό αγώνα, που ήταν για τους ανθρακωρύχους εκτός έδρας, επίσης ήταν επιτυχείς, κερδίζοντας την πορτογαλική Μπράγκα με σκορ 2:1.

Το παιχνίδι στην Πορτογαλία διεξαγόταν με πλεονέκτημα των γηπεδούχων, οι οποίοι περισσότερο κατέχανε τη μπάλα και δημιουργούσαν ευκαιρίες, αλλά οι παίκτες της Ουκρανίας αποδείξανε την καλύτερη αποτελεσματικότητα. Και μέχρι 87ο λεπτό επικρατούσαν με σκορ 2:0, χάρη στα γκολ του Rakytskyy και Ferreira. Ωστόσο το γκολ του Sousa στο τέλος του αγώνα άφησε κάποια ίντριγκα σε αυτή την αντιπαράθεση.

Αυτό το αποτέλεσμα στον εκτός έδρας αγώνα δίνει στους «τυφλοπόντικους» ένα μεγάλο πλεονέκτημα πριν από το επαναληπτικό αγώνα. Τώρα η ομάδα μπορεί ακόμα και να χάσει με σκορ 0:1, κι όμως θα προκριθεί στα ημιτελικά. Ωστόσο, είναι απίθανο ο προπονητής να προσανατολίζει την ομάδα στο να κρατήσει το πλεονέκτημα του εκτός έδρας γκολ.

Όπως έχει ήδη αναφερθεί την αποτελεσματικότητα της Σαχτάρ μπορεί να τη ζηλέψει κανείς, αφού ο μέσος αριθμός των γκολ της ομάδας ανά παιχνίδι είναι 3. Πιο πολύ απ’ όλους σκόραρε για την ομάδα ο Κροάτης Eduardo, ο οποίος στο ενεργητικό του έχει 8 γκολ.

Στη Μπράγκα οι πιο επικίνδυνοι θεωρούνται οι επιθετικοί Νίκολα Στογίλκοβιτς και Ahmed Hassan. Ο καθένας από αυτούς έχει 9 γκολ, αλλά σε γενικές γραμμές η πορτογαλική ομάδα είναι κατώτερη από τους “ανθρακωρύχων” στο σκοράρισμα.

Αποδόσεις των bookmakers

Το φαβορί του επερχόμενου αγώνα, σύμφωνα με bookmakers, φυσικά είναι η Σαχτάρ. Για παράδειγμα, στο πρακτορείο στοιχημάτων 1xbet δέχονται στοιχήματα στη νίκη των γηπεδούχων με απόδοση 1,80. Η επιτυχία της ομάδας της Πορτογαλίας εκτιμάται με απόδοση 5,40. Για την ισοπαλία σε αυτό το ματς δίνουν 3,70. Δεν πιστεύουν οι bookmakers ότι σ’ αυτή τη συνάντηση θα σκοράρουν πάνω από 2 γκολ. Στο over 2,5 προτείνουν να βάλετε με απόδοση 1,95, ενώ στο αντίθετο αποτέλεσμα προτείνουν 2,05.

Νομίζω ότι δεν έχει νόημα να αμφισβητούμε τους bookmakers σχετικά με το φαβορί αυτού του αγώνα και ολόκληρης της αντιπαράθεσης. Αφού η νίκη εκτός έδρας είναι σίγουρο βήμα προς τα ημιτελικά. Ο εντός έδρας αγώνας για την Σαχτάρ σίγουρα θα είναι πολύ πιο εύκολος, αφού τώρα θα τους βοηθήσουν οι σπιτικές κερκίδες, που θα υποστηρίζουν με πάθος τους αγαπημένους τους, ενώ οι Πορτογάλοι θα πρέπει να ανοίγονται.

Πρόγνωση και στοίχημα για τον αγώνα Σαχτάρ Ντόνετσκ – Μπράγκα: Άσος 1.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *