The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σαρλερουά – Γκενκ στις 26/5/2016, 21:30

Шарлеруа-Генк-26.05

Ο πρώτος αγώνας των πλέι-οφ για το δικαίωμα συμμετοχής στο Europa League για την επόμενη χρονιά. Η Σαρλερουά, η οποία μπήκε σε αυτό το στάδιο μέσα από το πρώτο γύρο των πλέι-οφ στον, στην έδρα της θα υποδεχτεί την Γκενκ, που παραχώρησε το άμεσο εισιτήριο για το Europa League στη Γάνδη. Στην αναμέτρηση αυτή αποφάσισα να διαλέξω το μηδενικό χάντικαπ στους γηπεδούχους με απόδοση 1,66 στην εταιρεία στοιχημάτων 1xbet.

Δεν μου άρεσε το πώς προκρίθηκε στα πλέι-οφ η Σαρλερουά. Πρώτα νίκησε τη Λόκερεν μόνο χάρη στη διαφορά τερμάτων. Και μετά επίμονο και ίσο παιχνίδι με την Κορτραϊκ. Η τύχη ήταν στην πλευρά της Σαρλερουά. Αλλά το αποτέλεσμα είναι το αποτέλεσμα. Η Σαρλερουά είναι το φαβορί σε αυτό το συγκεκριμένο αγώνα.

Η Γκενκ, ειλικρινά, δίκαια δε μπόρεσε να πάρει τη τρίτη θέση στον όμιλο των πρωταθλητριών. Και τώρα πρέπει να νικήσει τη Σαρλερουά. Νομίζω ότι η Γκενκ είναι το φαβορί σε αναμέτρηση των δύο αγώνων. Αλλά θα καταφέρει να προκριθεί στο Europa League μόνο χάρη στην εντός έδρας νίκη. Εκτός έδρας δεν υπάρχει δυνατότητα, μόνο ισοπαλία.

Κατ’ αρχάς, ας μιλήσουμε για τα παιχνίδια στην κανονική περιοδεία, πριν τους ομίλους. Έτσι, για 30 γύρους οι γηπεδούχοι έχασαν μόνο 11 παιχνίδια. Εντός έδρας της η Σαρλερουά κατάφερε να πάρει 22 βαθμούς από τους 39. Και μόλις τρεις ήττες σε 15 εντός έδρας παιχνίδια. Καλές προοπτικές για το στοίχημά μας. Ομοίως και στον όμιλο έπαιζαν οι παίκτες της Σαρλερουά. Ούτε μια ήττα σε τρία εντός έδρας παιχνίδια. Και νίκη σε επαναληπτικό αγώνα κόντρα στην Κορτραϊκ 1:0. Μετά από το νέο έτος η Σαρλερουά είχε 9 εντός έδρας παιχνίδια, μόνο 1 ήττα σε αυτές τις αναμετρήσεις. Λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα στατιστικά στοιχεία, πιστεύω ότι μηδενικό χάντικαπ στους γηπεδούχους παριστάνει ένα καλό στοίχημα.

Εκτός έδρας η Γκενκ παίζει αηδιαστικά σε όλες τις διοργανώσεις. Στην κανονική περιοδεία εκτός έδρας έχουν κερδίσει μόνο τρεις φορές σε 15 αγώνες. Μόνο 14 πόντους κέρδισαν σε εκτός έδρας ματς. 12 φορές νίκησε το στοίχημα (5 επιστροφές). Μετά τη νέα χρονιά η ομάδα κέρδισε μόνο 2 στους 10 αγώνες. Αυτό το σχέδιο θα πρέπει να συνεχιστεί και σε αυτή την αναμέτρηση.

Από τις 23 προσωπικές αναμετρήσεις οι φιλοξενούμενοι έχουν κερδίσει μόλις 10 φορές. Και από τα τελευταία 6 παιχνίδια μεταξύ των ομάδων αυτών η Σαρλερουά έχασε μόνο 1 φορά.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *