The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σαουθάμπτον εναντίον Άρσεναλ

Southampton-Arsenal-28.01

Κύπελλο Αγγλίας Τέταρτος γύρος

Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, 7:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Σεντ Μέρι, Σαουθάμπτον, Hampshire

Η Σαουθάμπτον το ερχόμενο Σάββατο εντός έδρας θα παίξει με την Άρσεναλ στο Λιγκ Καπ. Οι εταιρείες στοιχημάτων πιστεύουν ότι οι μελλοντικοί γηπεδούχοι δεν έχουν πολλές πιθανότητες να κερδίσουν στο επερχόμενο παιχνίδι. Και με αυτή τη γραμμή μπορώ εν μέρει να συμφωνήσω, επειδή σε αντίθεση με τους “κανονιέρηδες”, οι οποίοι ξεκουραζόταν ολόκληρη εβδομάδα, οι «άγιοι» την περασμένη Τετάρτη έπαιξαν ένα πολύ υψηλής έντασης και ενέργειας αγώνα ενάντια στη Λίβερπουλ, το αποτέλεσμα του οποίου χάρισε στους «ερυθρόλευκους» ευκαιρία να παίξουν στον τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Χρειάζεται τρόπαιο

Η Σαουθάμπτον θέλει να παίξει την επόμενη σεζόν στην Ευρώπη, και η συντομότερη διαδρομή προς αυτό είναι να κερδίσει ένα από τα Κύπελλα Αγγλίας. Μέχρι το αποφασιστικό αγώνα του Κύπελλο Αγγλίας είναι ακόμα πολύ μακριά, αλλά στον τελικό του Λιγκ Καπ οι «άγιοι» σίγουρα θα παίξουν, έτσι ώστε τώρα όλη η προσοχή του προπονητικού επιτελείου του Claude Puel θα επικεντρωθεί στο Λιγκ Καπ.

Οι πιθανότητες της Άρσεναλ

Σε μια τέτοια κατάσταση η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ αποκτά πρόσθετες ευκαιρίες στην επερχόμενη αναμέτρηση. Επιπλέον η φόρμα των “κανονιέρηδων” τώρα είναι πολύ καλή, σε πέντε ακραίες συναντήσεις οι Λονδρέζοι σημείωσαν τέσσερις νίκες και μόνο μια ισοπαλία. Νίκες καταγράφηκαν πάνω στην Κρίσταλ Πάλας, Πρέστον, Σουόνσι και Μπέρνλι. Η Άρσεναλ μετά βίας μπορεί να ονομαστεί ομάδα των κυπέλλων, αλλά αυτή τη σεζόν η ομάδα του Βενγκέρ έχει ωριμάσει για μεγάλες νίκες, τουλάχιστον στην εγχώρια σκηνή.

Πρόβλεψη

Η Σαουθάμπτον έδωσε πάρα πολύ ενέργεια και συναίσθημα στον αγώνα με τη Λίβερπουλ. Σε μια τέτοια κατάσταση είναι πολύ επικίνδυνο να στοιχηματίσετε στους “αγίους”, ενώ η ξεκούραστη Άρσεναλ ονειρεύεται την πρόκριση στον πέμπτο γύρο του Λιγκ Καπ, και πολύ πιθανό ότι θα το πραγματοποιήσει ήδη μετά το ερχόμενο παιχνίδι του Σαββάτου. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή είναι: νίκη της Άρσεναλ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,54.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *