The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σαουθάμπτον εναντίον Λίβερπουλ

southampton-liverpool-11-01

Λιγκ Καπ Αγγλίας, Ημιτελικός, Παιχνίδι 1

αύριο, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Σεντ Μέρι, Σαουθάμπτον, Hampshire

Στο πλαίσιο των ημιτελικών του αγγλικού Λιγκ Καπ συναντιούνται Σαουθάμπτον και Λίβερπουλ. Και τις δύο ομάδες δεν θα πείραζε να κερδίσουν το τρόπαιο, αν και όχι το πιο σημαντικό στο αγγλικό ποδόσφαιρο, κι όμως. Η Σαουθάμπτον δεν είναι μαθημένη στους τίτλους και αξιώματα, ενώ οι “κόκκινοι” εδώ και καιρό βρίσκονται στη σκιά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και άλλων γιγάντων. Εν τω μεταξύ, ο Jürgen Klopp είναι μαξιμαλιστής, και αυτός ο τεχνικός παραμένει στο τιμόνι της Λίβερπουλ για τη δεύτερη σεζόν, αλλά δεν έχει αποκτήσει ακόμα το τρόπαιο.

Η πτώση στο παιχνίδι

Η Σαουθάμπτον είναι ομάδα αξιοπρεπές επιπέδου, αλλά δε της φτάνει η τάξη. Με τις ενδεκάδες από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα η Sotón τα καταφέρνει μια χαρά, αλλά με τις κορυφές ομάδες, στις οποίες μπορούμε να συμπεριλάβουμε τη Λίβερπουλ, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συνεχιζόμενα προβλήματα.

Ο παλαιστής σε όλα τα μέτωπα

Η Λίβερπουλ έμαθε να παίζει πολύ δυνατά, τόσο εντός έδρας, όσο και εκτός έδρας. Για την τακτική του Κλοπ δεν έχει καμία σημασία ο παράγοντας της έδρας. Οι “κόκκινοι” δεν είναι πολύ λάτρες να ασχολούνται με την μπάλα, η δύναμή τους είναι στη ταχύτητα, γρήγορη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση, και στην ικανότητα να πιάσουν τον αντίπαλο στο σφάλμα. Είναι κρίμα ότι για καιρό άφησε την ομάδα ο Μανέ, ο οποίος μόλις την περασμένη εκτός εποχής περίοδο ήρθε από τη Sotón, αλλά ο Γερμανός ειδικός έχει με ποιους να βγει στο Στάδιο Σεντ Μέρι για να επιτευχθεί η νίκη.

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ έχει ήδη μία επανάληψη στο Λιγκ Καπ Αγγλίας. Μπροστά υπάρχει ακόμα το πιο δύσκολο κομμάτι της σεζόν, ο αγώνας για το προβάδισμα στην Premier League και το Λιγκ Καπ Αγγλίας. Γι’ αυτό ο Jürgen Klopp θα προσπαθήσει να επιλύσει το ζήτημα με την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ στο πρώτο ματς, τόσο περισσότερο που η Sotón τώρα σαφώς δεν είναι σε καλύτερη φόρμα της, και απ’ αυτό πρέπει να επωφεληθεί. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η νίκη της Λίβερπουλ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,73.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *