The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σαουθάμπτον εναντίον Τότεναμ

southampton-tottenham-28-12

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Σεντ Μέρι, Σαουθάμπτον, Hampshire

Το πρόγραμμα του 18ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα ολοκληρώσει ο αγώνας μεταξύ Σαουθάμπτον και Τότεναμ. Και οι δύο ομάδες έχουν στόχους για τη σεζόν, εάν τα “σπιρούνια” σκέφτονται μόνο για την πρόκριση στη ζώνη του Champions League, οι “άγιοι” δε θα έχουν αντιρρήσεις για τη ζώνη του Γιουρόπα Λιγκ. Οι εταιρείες στοιχημάτων, παρά τον παράγοντα της έδρας, δίνουν την προτεραιότητα στη Τότεναμ, αλλά η Sotón στην τρέχουσα σεζόν είναι αρκετά εντός έδρας παιχνιδιού ομάδα, οπότε με πολύ προσοχή πρέπει να ποντάρετε εναντίον «ερυθρόλευκων» όταν αυτοί παίζουν στο Στάδιο Σεντ Μέρι.

Εντός έδρας Sotón

Η Σαουθάμπτον επιτέλους πήρε τη θέση της στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ. Οι «Άγιοι» δεν φτάνουν στην κορυφή των 6 του αγγλικού ποδοσφαίρου, αλλά για την έβδομη θέση η ομάδα του Puel παίζει σίγουρα. Στα τρία τελευταία παιχνίδια οι «ερυθρόλευκοι» σημείωσαν δύο νίκες και μια ισοπαλία εναντίον Στόουκ. Οι νίκες καταγράφηκαν πάνω στην Μπόρνμουθ και Μίντλεσμπρο. Σε γενικές γραμμές εντός έδρας στην Πρέμιερ Λιγκ η Sotón έπαιξε οκτώ αγώνες, όπου σημείωσε τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα.

Εκτός έδρας λίγες είναι οι νίκες

Η Τότεναμ εκτός έδρας στο πρωτάθλημα της Αγγλίας έπαιξε οκτώ αγώνες, στους οποίους κέρδισε μόνο δύο φορές, και οι ηττημένες ομάδες ήταν η Στόουκ και Μίντλεσμπρο. Ταυτόχρονα η ομάδα του Pochettino παλεύει για να μπει στη ζώνη του Champions League, έχει στο ενεργητικό της 33 πόντους και είναι πίσω από την Άρσεναλ μόνο μία μονάδα.

Πρόβλεψη

Η Σαουθάμπτον παίζει ωραία εντός έδρας, ενώ η Τότεναμ έχει όχι τα καλύτερα στατιστικά σε εκτός έδρας αγώνες. Και οι δύο ομάδες έχουν κίνητρα, οι μελλοντικοί γηπεδούχοι αγωνίζονται για τη ζώνη του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ οι «Σπερς» απέχουν μόνο μία μονάδα από τη ζώνη του Champions League. Σε αυτό το ζευγάρι ο παράγοντας της έδρας μπορεί να είναι αποφασιστικός. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: η Σαουθάμπτον δε θα χάσει με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *