The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σαμπντόρια εναντίον Μίλαν

Sampdoria-Milan-24.09

Σέριε Α΄ Ιταλίας

Αύριο, 1:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Λουίτζι Φεράρις, Γένοβα

Στις 24 Σεπτεμβρίου 2017 στις 1:30 μ.μ. στον 6ο γύρο της Σέριε A’ Ιταλίας έχει προγραμματιστεί μια άλλη συνάντηση στη Γένοβα, όπου η Σαμπντόρια εντός έδρας της στο Στάδιο Λουίτζι Φεράρις θα παίξει με τη Μίλαν.

Μέχρι στιγμής η Σάμπντορια στο τρέχοντα πρωτάθλημα πηγαίνει χωρίς εμφανείς αποτυχίες. Όπως είναι γνωστό στο λογαριασμό των Γενουάτων προς το παρόν υπάρχουν 4 αγώνες, διότι λόγω των καιρικών συνθηκών η εντός έδρας συνάντηση κόντρα στη Ρόμα αναβλήθηκε για αόριστη ημερομηνία. Επιπλέον, η Σαμπντόρια ήδη έπαιξε σε αυτή την εκστρατεία στο γήπεδό της, ο αγώνας αυτός με την Μπενεβέντο έληξε με τη νίκη 2:1. Τους υπόλοιπους τρεις αγώνες η Σάμπα πραγματοποίησε εκτός έδρας όπου πέτυχε νίκη επί της Φιορεντίνα 1:2, επίσης έπαιξε ισοπαλία με τη Τορίνο και τη Βερόνα.

Ενώ στο λογαριασμό των «ροσονέροι» στους αγώνες που έχουν παιχτεί εξακολουθεί να υπάρχει μια καταστροφική μονομαχία στη Ρώμη στον 3ο γύρο εναντίον Λάτσιο, όπου η Μίλαν έχασε με σκορ 4:1. Την Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου, η Μίλαν στην έδρα της  φιλοξένησε τη ΣΠΑΛ, μια νέα ομάδα του πρωταθλήματος. Όπως ήταν αναμενόμενο, η Μίλαν σε αυτόν τον αγώνα συμπεριφέρθηκε σαν γηπεδούχος και δεν άφησε στους φιλοξενούμενους ούτε μια ευκαιρία. Έχοντας δημιουργήσει 20 επικίνδυνες στιγμές για γκολ στην πύλη του αντιπάλου, η Μίλαν κέρδισε μια σίγουρη νίκη με σκορ 2:0, η οποία έχει ήδη γίνει 4η από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Πρόβλεψη

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων τριών σεζόν στην προσωπική αντιπαράθεση μεταξύ αυτών των ομάδων ένα μεγαλύτερο ποσοστό νικών είναι στο λογαριασμό της Μίλαν. Επιπλέον, τις 3 από τις 4 νίκες η Μίλαν κέρδισε στη Γένοβα. Η Σαμπντόρια σίγουρα πρέπει να δημιουργήσει αρκετές επικίνδυνες στιγμές στον αγώνα, αλλά δεν πιστεύω πραγματικά στη νίκη της. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα: νίκη της Μίλαν με απόδοση 2,06.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *