The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σαιντ-Ετιέν εναντίον Μαρσέιγ

SaintEtienne-Marseille-09.02

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Στάδιο Ζοφρουά-Γκισάρ

Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Η πρώτη αναμέτρηση του 25ου γύρου θα πραγματοποιηθεί μεταξύ μεσαίας ομάδας και ενός από τους ηγέτες του πρωταθλήματος. Η Μαρσέιγ αυτή τη σεζόν απόκτησε σοβαρές στροφές και έχει όλες τις πιθανότητες να προκριθεί στο Champions League μετά από τα αποτελέσματα του τρέχοντος έτους. Βρίσκεται στη δεύτερη θέση με αξιοπρεπή διαφορά από την ΠΣΖ, οπότε δεν θα είναι δυνατό να διεκδικεί το τίτλο στο πρωτάθλημα. Ο αγώνας με τη Σαιντ-Ετιέν δεν είναι πολύ σημαντικός, αλλά πρέπει να προσπαθήσει να ενισχύσει τη θέση της για να μπει στην πολυπόθητη ευρωπαϊκή διοργάνωση με τις καλύτερες ομάδες την επόμενη σεζόν.

Οι καλές εξαγορές εκτός εποχής έχουν καταστεί βασικός παράγοντας για τη Μαρσέιγ. Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος κατάφερε να χτίσει το παιχνίδι στην άμυνα, αλλά η κύρια έμφαση δίνεται στις επιθέσεις. Αλλάζει γρήγορα από την άμυνα στην επίθεση, καθώς η ομάδα έχει αρκετούς μεσαίους παίκτες υψηλής ταχύτητας. Ενάντια στη Σαιντ-Ετιέν, πιθανότατα, θα παίξουν λίγο πιο συγκρατημένα από ό, τι στον τελευταίο αγώνα, όπου κέρδισαν νίκη του “χόκεϋ” με σκορ 6:3. Η Μαρσέιγ σκοράρει πολύ αυτή τη σεζόν, αλλά στον επόμενο αντίπαλο αρέσει να καθυστερεί την έκβαση του αγώνα, κρατώντας την μπάλα στο μισό του. Οι τελευταίοι αγώνες μεταξύ αυτών των ομάδων ήταν σε ένα δίχτυο, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επαναληφθεί ένα τέτοιο σενάριο υπέρ των φιλοξενουμένων.

Πρόβλεψη

Η Σαιντ-Ετιέν δεν έθεσε μεγάλους στόχους για τη σεζόν, εστιάζοντας στη διατήρηση της θέσης το επόμενο έτος. Φυσικά, θα ήθελαν να αγωνιστούν για την τέταρτη θέση, αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί αντάξιοι διεκδικητές. Τώρα η ομάδα είναι τέσσερις μονάδες πίσω από τη ζώνη του υποβιβασμού, οπότε δεν πρέπει να χαλαρώνει. Ο προπονητής θα επικεντρωθεί για άλλη μια φορά στην άμυνα, ώστε να μην χάσει μπροστά στους οπαδούς. Δεν είναι σίγουρο ότι θα καταφέρουμε να δούμε μεγάλο αριθμό στόχων, πράγμα που σημαίνει ότι είναι καλύτερα να στοιχηματίσετε στο under 3.0. Πρόβλεψη για τον αγώνα: under 3.0 με απόδοση 1,60.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *