The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σαιντ-Ετιέν εναντίον Μονπελιέ

SaintEtienne-Montpellier-20.10

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Αύριο, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ζοφρουά-Γκισάρ, Σαιντ-Ετιέν

Τον 10ο γύρο του πρωταθλήματος της Γαλλίας στο ποδόσφαιρο θα ανοίγει η αναμέτρηση μεταξύ Σαιντ-Ετιέν και Μονπελιέ. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των μελλοντικών γηπεδούχων, οι οποίοι ξεκίνησαν πολύ καλά τη σεζόν, αλλά οι φιλοξενημένοι δεν θα πρέπει να υποτιμηθούν, η Μονπελιέ στους τελευταίους γύρους ήταν αήττητη, έδειξε καλό επίπεδο του ποδοσφαίρου.

Τρίτοι

Η Σαιντ-Ετιέν μετά από 9 γύρους βρίσκεται στην τρίτη θέση του πίνακα της Λιγκ 1 Γαλλίας. Στο ενεργητικό της Σαιντ-Ετιέν υπάρχουν 17 βαθμοί, η διαφορά από την κορυφαία ΠΣΖ είναι οκτώ μονάδες. Οι “πράσινοι” δεν θα είναι σε θέση να ανταγωνιστούν με την πρωτευουσιάνικη ομάδα, αλλά υπάρχει μια πιθανότητα για αυτούς να μπουν στο TOP-3. Στους πέντε από τελευταίους αγώνες η Σαιντ-Ετιέν κατάφερε να κερδίσει δύο αγώνες πάνω στη Ντιζόν και Μετς, δύο φορές έπαιξε ισοπαλία με τη Ρεν και την Ανζέ και έχασε εκτός έδρας από τη Τρουά με το σκορ 1:2.

Στη μέση

Η Μονπελιέ μετά από 9 γύρους είναι στην 11η θέση με 12 βαθμούς στο ενεργητικό. Σε πέντε τελευταία παιχνίδια οι “παλαδίνες” έχουν παρόμοια στατιστικά στοιχεία με τη Σαιντ-Ετιέν, δηλ. δύο νίκες με δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Η Μονπελιέ ήταν ισχυρότερη από τη Νις και Τρουά, σημείωσε ισοπαλίες με την ΠΣΖ και τη Μονακό και την ήττα από τη Νάντη. Πολύ καλά αποτελέσματα δείχνουν οι νότιοι, αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι και οι πέντε αυτοί αγώνες τελείωσαν με συνολικά λιγότερο από 2,5.

Πρόβλεψη

Συναντιούνται δύο ομάδες του «πάτους», έτσι δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι οι εταιρείες στοιχημάτων από αυτή την αναμέτρηση αναμένουν το αποτέλεσμα του «πάτους», η Σεντ Ετιέν έχασε 9 γκολ σε 9 παιχνίδια, ενώ η Μονπελιέ – 6. Με τους «παντογνώστες» είναι δύσκολο να διαφωνήσεις κανείς, το στοίχημα στο σύνολο κάτω από 2,5 σε αυτό το ζευγάρι φαίνεται ιδανική επιλογή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για την επικείμενη συνάντηση είναι: under 2.5 με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *