The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σέλτικ Γλασκώβης εναντίον Ρος Κάουντι

celtic-rosscounty-28-12

Πρέμιερσιπ Σκωτίας

Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Σέλτικ Παρκ

Στο πλαίσιο του 20ου γύρου της Πρέμιερσιπ Σκωτίας η Σέλτικ εντός έδρας της θα φιλοξενεί τη Ρος Κάουντι. Οι μελλοντικοί γηπεδούχοι είναι ηγέτες και το φαβορί του τουρνουά, ενώ οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι μάχονται για την πρόκριση στην πρώτη εξάδα των ισχυρότερων ομάδων. Φυσικά, η Σέλτικ είναι ξεκάθαρο φαβορί του επερχόμενου παιχνιδιού, αλλά η Ρος Κάουντι είναι μια ομάδα που μπορεί να αντεπιτεθεί.

Μόνο νίκες

Σε πέντε τελευταίους αγώνες στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Σκωτίας οι “Κέλτες” έχουν πέντε νίκες. Οι νίκες καταγράφηκαν πάνω στην Πάρτικ Θιστλ (δύο φορές), Χάμιλτον (δύο φορές) και Νταντί ΦΚ. Μετά από 18 παιχνίδια στο ενεργητικό της Σέλτικ υπάρχουν 52 πόντοι και 14 πόντοι χάντικαπ από τον πλησιέστερο διώκτη, τη Ρέιντζερς Γλασκόβης. Την ίδια στιγμή εντός έδρας της η Σέλτικ έπαιξε 8 αγώνες, στους οποίους έχει σημειώσει οκτώ νίκες, διαφορά τερμάτων είναι 24-4.

Παλεύει εκτός έδρας

Η Ρος Κάουντι είναι η ομάδα, που δεν είναι πολύ γνωστή στην Ευρώπη, μια σεμνή ομάδα που παλεύει για την πρόκριση στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος Σκωτίας. Εκτός έδρας στη τρέχουσα κλήρωση της Πρέμιερσιπ Σκωτίας αυτή η ομάδα έχει παίξει εννέα αγώνες, στους οποίους σημείωσε δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 9-14. Αξιοσημείωτα μεγάλος είναι ο αριθμός των παθητικών γκολ της Ρος Κάουντι στα παιχνίδια εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

H Σέλτικ είναι δύο κεφάλια πιο ισχυρή από τη Ρέιντζερς Γλασκώβης, χωρίς να αναφέρουμε τα άλλα μέλη της Λιγκ, έτσι δεν υπάρχει τίποτα περίεργο στη γραμμή πονταρίσματος για αυτό τον αγώνα. οι “Κέλτες” εντός έδρας τους παίζουν πολύ δυνατά, σκοράρουν κατά μέσο όρο 3,0 γκολ ανά συνάντηση, και δεδομένου ότι η Ρος Κάουντι δέχεται πολλά γκολ εκτός έδρας, μπορούμε να μην αμφιβάλλουμε ότι η ομάδα του Rogers μετά από αυτό το παιχνίδι θα βελτιώσει την διαφορά τερμάτων της. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: η Σέλτικ θα σκοράρει στα δύο ημίχρονα με απόδοση 1,51


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *