The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σέλτικ Γλασκώβης εναντίον Αστανά

Celtic(Sco)-Astana(Kaz)-16.08

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Πρώτος γύρος των πλέι-οφ, Παιχνίδι 1

16/08/2017, 9:45 μ.μ.  Ώρα Ελλάδας

Σέλτικ Παρκ, Γλασκώβη

Η Σέλτικ Σκωτίας θα φιλοξενεί εντός έδρας της την ομάδα Αστανά του Καζακστάν στον πρώτο γύρο των πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Σέλτικ σε αυτό το ζευγάρι υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, αυτή η ομάδα έχει καταφέρει να αποκτήσει καλή κατάσταση, ενώ η Αστανά δεν δείχνει πάντα εκτός έδρας υψηλό επίπεδο του ποδοσφαίρου. Αλλά η Αστανά δεν πρέπει να υποτιμάται, αυτή η ομάδα είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, επειδή το πρωτάθλημα του Καζακστάν είναι τώρα σε πλήρη εξέλιξη.

Νικηφόρο σερί

Η Σέλτικ στους πέντε τελευταίους αγώνες έχει κερδίσει πέντε φορές: σε ένα φιλικό παιχνίδι η Σέλτικ ήταν ισχυρότερη από τη Σάντερλαντ, στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ νίκησε τη Ρόζενμποργκ στον εκτός έδρας αγώνα, στο Λιγκ Καπ νίκησε την Κιλμάρνοκ 5:0, στο ελίτ πρωτάθλημα της Σκωτίας έχει νίκες πάνω στη Πάρτικ Θιστλ και Χάρτς. Όλα αυτά τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι οι «Κέλτες» είναι εντελώς εντάξει.

Η Αστανά είναι έτοιμη

Αλλά και η Αστανά είναι τώρα σε καλή φόρμα, όπως αποδεικνύεται από τα στατιστικά στοιχεία των τελευταίων αγώνων. Η μοναδική ήττα σε πέντε τελευταία παιχνίδια ήταν από τη Λέγκια στο εκτός έδρας παιχνίδι, αλλά το 0:1 ικανοποίησε εντελώς τους Καζάχους. Επιπλέον, καταγράφτηκαν οι νίκες επί Τομπόλ, Λέγκια εντός έδρας, Ordabasy και Aktobe. Στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος του Καζακστάν η Αστανά είναι στην πρώτη θέση, με επτά βαθμούς διαφορά από την Καϊράτ.

Πρόβλεψη

Η Σέλτικ είναι πολύ καλή εντός έδρας, οι Σκωτσέζοι θα προσπαθήσουν να κάνουν ένα νικηφόρο απόθεμα στην αναμέτρηση, διότι οι «Κέλτες» γνωρίζουν ότι η Αστανά εντός έδρας θα παίξει εξαιρετικά, επιπλέον, το γκαζόν στο «Αστανά Αρένα» είναι πολύ συγκεκριμένο. Σε αυτό το ζευγάρι φαίνεται εξαιρετική επιλογή το στοίχημα στους γηπεδούχους, οι οποίοι απόκτησαν τέλεια φόρμα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Σέλτικ με απόδοση 1,42.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *