The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σάο Πάολο – Σπορτ Ρεσίφε στις 24/6/2016, 03:00 π.μ.

SaoPaulo-SportRecife-24.06

Στις 24 Ιουνίου θα ολοκληρωθεί ο δέκατος γύρος της βραζιλιανής Serie A, και ένας από τους αγώνες αυτού του γύρου θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων Σάο Πάολο και Σπορτ Ρεσίφε. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι στην κατάταξη του πρωταθλήματος της Βραζιλίας βρίσκονται σχεδόν καθρεφτικά, οπότε δεν υπάρχει τίποτα περίεργο στο γεγονός ότι οι «τρικολόρ» στο επερχόμενο παιχνίδι θα είναι ξεκάθαρο φαβορί.

Η Σάο Πάολο κρατιέται στην ομάδα ηγετών, αλλά απέχει από την Παλμέιρας οκτώ μονάδες πίσω. Η αλήθεια είναι ότι η «τρικολόρ» στο αποθεματικό έχει ένα παιχνίδι, δηλαδή στους χαμένους πόντους το χάντικαπ είναι πέντε βαθμούς. Στους τελευταίους πέντε αγώνες στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας οι παίκτες του Edgardo Bauza έχουν σημειώσει δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Οι νίκες της ομάδας Σάο Πάολο γιόρταζε επί της Κρουζέιρο και Βιτόρια, έχασε από την Ατλέτικο Παραναένσε και Φιγκεϊρένσε και έπαιξε ισοπαλία με την Φλαμένγκο.

Αν η Σάο Πάολο παλεύει για τη θέση στην πρώτη τετράδα, η Σπορτ βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα για τους παίκτες του Osvaldo de Oliveira βγήκε πολύ αδύναμο, αλλά σιγά-σιγά τα “λιοντάρια” προσθέτουν, τουλάχιστον σε πέντε τελευταίους αγώνες στο πλαίσιο της Serie A της Βραζιλίας η Σπορτ κέρδισε δύο φορές με μία ισοπαλία και δύο ήττες. Εκτός έδρας τα αποτελέσματα της Ρεσίφε δεν είναι πολύ εντυπωσιακά, αλλά θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα “λιοντάρια” χάνουν στα εκτός έδρας παιχνίδια όχι πάρα πολλοί – 7 γκολ σε πέντε παιχνίδια.

Πρόβλεψη

Η Σάο Πάολο είναι πιθανώς μια από τις ισχυρότερες ομάδες της βραζιλιανής ελίτ ποδοσφαίρου, αλλά προς το παρόν σ’ αυτή την ομάδα αισθητά λείπει η σταθερότητα, οπότε είναι καλύτερα να αποφεύγετε τα στοιχήματα στο «τρικολόρ». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: Νίκη της Ρεσίφε με χάντικαπ + 1,5 με απόδοση 1,65 στην εταιρεία William Hill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *