The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σάντος εναντίον Σπόρτινγκ Κριστάλ

Santos-SportingCristal-24.05

Κόπα Λιμπερταδόρες Φάση ομίλων

Τετάρτη, 24 Μαΐου, 3:45 π.μ. Ώρα Ελλάδας

Estádio Urbano Caldeira

Σάντος και Σπόρτινγκ Κριστάλ θα παίξουν μεταξύ τους στο πλαίσιο του έκτου γύρου της φάσης ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες στην έδρα της βραζιλιάνικης ομάδας την επόμενη Τετάρτη. Η Σάντος για να προκριθεί από τον όμιλο στα πλέι-οφ μπορεί να αρκεστεί και με την ισοπαλία, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι μελλοντικοί γηπεδούχοι τον επερχόμενο αγώνα θα παίξουν με πλήρη δύναμη και θα προσπαθήσουν να νικήσουν τον αντίπαλο με μεγάλο σκορ.

Πρώτη στον όμιλο

Η Σάντος μετά από πέντε γύρους των παιχνιδιών στον όμιλο 2 του Κόπα Λιμπερταδόρες βρίσκεται στην πρώτη θέση, στο ενεργητικό αυτής της ομάδας υπάρχουν 9 πόντοι και μία μονάδα χάντικαπ από την Δε Στρόνγκεστ. Η τρίτη ομάδα στην κατάταξη, Σάντα Φε, διαθέτει 7 πόντους. Η Σάντος στην έδρα της στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες πραγματοποίησε δύο αγώνες, και τους δύο τους κέρδισε στη Δε Στρόνγκεστ 2:0 και τη Σάντα Φε 3:2.

Η τελευταία στον όμιλο

Η Σπόρτινγκ Κριστάλ δεν έχει καμία πιθανότητα να συνεχίσει τον αγώνα για τα πλέι-οφ του Κόπα Λιμπερταδόρες της φετινής σεζόν, οπότε το προπονητικό επιτελείο της ομάδας μπορεί να δώσει μια ευκαιρία να αποδείξουν τον εαυτό τους η νεολαία και οι έφεδροι. Εκτός έδρας η Σπόρτινγκ στο τρέχοντα τουρνουά έχασε μόνο από τη Δε Στρόνγκεστ 1:5 και 0:3 Σάντα Φε. Δεδομένης της εκτός έδρας στατιστικής των μελλοντικών φιλοξενούμενων, καθώς και της απουσίας οποιουδήποτε κίνητρου στο τουρνουά, είναι λίγο δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι η Σπόρτινγκ Κριστάλ μπορεί να δώσει μάχη στη Σάντος.

Πρόβλεψη

Η Σάντος έχει αρκετά καλή εμφάνιση στην αρχή της σεζόν στη Βραζιλία, η ομάδα έχει μια εξαιρετική ευκαιρία να προκριθεί στα πλέι-οφ του Κόπα Λιμπερταδόρες από την πρώτη θέση, αλλά για αυτό είναι απαραίτητο να νικήσει τη Σπόρτινγκ Κριστάλ. Η Σάντος εντός έδρας της στη φετινή σεζόν μόνο νικούσε, ενώ ο αντίπαλος των Βραζιλιάνων εκτός έδρας μόνο έχανε. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Σάντος με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *