The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σάντος εναντίον Παλμέιρας

Santos-Palmeiras-15.06

Σέριε Α΄ Βραζιλίας

Πέμπτη, 15 Ιουνίου, 3:45 π.μ. Ώρα Ελλάδας

Estádio Urbano Caldeira

Στο πλαίσιο του 7ου γύρου της Σέριε A Βραζιλίας η Σάντος στην έδρα της θα φιλοξενεί την Παλμέιρας. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι δεν ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο σε αυτό το πρωτάθλημα, οι δύο ομάδες αντί να βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, είναι στη μέση της, η Παλμέιρας είναι πολύ κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού.

Η εντός έδρας Σάντος

Στους πέντε τελευταίους αγώνες η Σάντος σημείωσε τρείς νίκες και δύο ήττες. Οι νίκες καταγράφηκαν στην Κοριτίμπα, Μποταφόγκο και Ατλέτικο Παραναένσε, ενώ οι ήττες στην Κρουζέιρο και Κορινθίανς. Στην κατάταξη του πρωταθλήματος της Βραζιλίας η Σάντος βρίσκεται στην 10η θέση, στο ενεργητικό του συλλόγου είναι εννέα πόντοι και επτά μονάδες διαφορά από την κορυφαία Κορινθίανς. Την περασμένη σεζόν η Σάντος πήρε τη δεύτερη θέση, στην έδρα της αυτή η ομάδα σημείωσε 15 νίκες στους 19 αγώνες και δύο ήττες.

Η κρίση στην Παλμέιρας

Η νυν πρωταθλήτρια της Βραζιλίας μετά από έξι γύρους ήταν σε θέση να κερδίσει μόνο 7 πόντους, οι οποίοι της επιτρέπουν να βρίσκεται στην 13η θέση στην κατάταξη. Στον έκτο γύρο οι «πράσινοι» επιτέλους κέρδισαν, αν και πριν τη νίκη πάνω στη Φλουμινένσε υπήρχαν ήττες από την Κοριτίμπα, Σάο Πάολο, Τσαπεκοένσε, και μία ισοπαλία με την Ατλέτικο Μινέιρο. Την περασμένη σεζόν εκτός έδρας η Παλμέιρας κατάφερε να πετύχει 10 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Πρόβλεψη

Η Σάντος έχει μια πολύ καλή γραμμή άμυνας, ενώ το παιχνίδι της Παλμέιρας δεν πάει καλά ακόμα, παρά τη νίκη επί της Φλουμινένσε στον τελικό γύρο. Η Σάντος τον αγώνα ενάντια στους «πράσινους» θα προσπαθεί να παίξει στο μέγιστό της, τα «ψάρια» είναι πολύ δυνατά στα εντός έδρας παιχνίδια. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Σάντος με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,82.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *